V922 Kalkmıyor diyor iseniz çözümü

turksami3

Yeni Uye
Eger benim v922 havaya kalmıyor yerde 4 5 cm kalkıyor sonra geziniyor diyorsanız veya helikopterim birkaç düşüşten sonra performansı düştü daha geç daha yavaş havalnıyor ise En alltaki main gear ana dişliyi kontrol edin mil ile ana dişlideki oyuk aynı hizadamı eger degilse dişliyi mile dogru ittirin ve hizasının geçmesini saglayın yani hizadan 1 mm fazla olucak :) yardım ettiysem ne mutlu bana. Bende olan sorun ve videolarda izledigim kadarıyla yaptım :)

Paylaşım için teşekkürler Mahmud. Ama sorun V911 mi yoksa v922 mi ait. Zira ona göre gerekli konuya kaydırma yapacağım ;)

V922 nin main gear hocam, ayrıca konu şöyle bir yenilik getirebilirmisiniz mesela ben foruma girdigimde konu cevaplanmış ise bir yerde bildirim gibi bir buton çıksa 2. olarak otomatik sign yokmu forumda ?

Mahmud Sami ÜNLÜ' Alıntı:
V922 nin main gear hocam, ayrıca konu şöyle bir yenilik getirebilirmisiniz mesela ben foruma girdigimde konu cevaplanmış ise bir yerde bildirim gibi bir buton çıksa 2. olarak otomatik sign yokmu forumda ?
Mahmud, bu konuda zaten bir paylaşımda bulunduk ama yine de eline sağlık :)

Çözülen Sorunlar
1- V922 gaz versemde havalanmıyor :

Nasıl br buton istiyorsun tam anlamadım ama hangi bölüm veya konuyu takip etmek istiyorsan "Haberdar Et" diye bir tuş var. Orada basarsan, ilgili konuya yeni bir mesaj yazılınca sana mail olarak haber gelir. Gerçi bazen mail sistemi hosting bazlı düzgün çalışmayabiliyor ama ;)

"Otomatik Sign" benzer bir şey var. Şifreni girip bağlanırken "Sürekli bağlı kal" seçersen uzuuun bir süre yeniden girişlerde şifre sormuyor

hocam nasıl bir şey istedigimi söyliyeyim mesela siz benim konuma cevap yazdınız ya onun bildirimi gelmiyor. mesela forum donanimhaberde cevaplananlar diye bir kısım var ne zaman konunuza cevap gelse orda bildirim çıkıyor onun gibi bir şey diyorum çünkü tek tek aramak zorunda kalıyoruz konumuzu yada ben yanlış biliyoruk forumu :)

hocam nasıl bir şey istedigimi söyliyeyim mesela siz benim konuma cevap yazdınız ya onun bildirimi gelmiyor. mesela forum donanimhaberde cevaplananlar diye bir kısım var ne zaman konunuza cevap gelse orda bildirim çıkıyor onun gibi bir şey diyorum çünkü tek tek aramak zorunda kalıyoruz konumuzu yada ben yanlış biliyoruk forumu :)
Ne demek istediğini şimdi anladım. Bu özellik VBulettin default bir özelliği diye biliyorum. Biz forum platformu olarak SMF kullanıyoruz.

Tam birebir olmasa da en üst menüde bulunan YARARLI LINK kısmına bir göz istersen ;) Şu aşamada yapacak çok fazla da bir şey yok. Zamanla bu platforma da alışıyor insan ;)

iletirim yazilan yeni yanıtları göster seçeneği mevcut. o da iş görüyor

tamam hocam yavaş yavaş alışalalım ozaman birde hani mesaja cevap gelince e-mail gelebilirmi yani onu nerden ayarlayabiliriz ?

tamam hocam yavaş yavaş alışalalım ozaman birde hani mesaja cevap gelince e-mail gelebilirmi yani onu nerden ayarlayabiliriz ?
Mahmud, forumumuzda HOCA yerine, ABI / BEY kullanmayı tercih ediyoruz, aklında olsun ;)

Hangi konuyu takip etmek istiyorsun, o konuya girip, en alt kısmında bulunan "HABERDAR ET" butonuna basıyorsun o kadar. Bu aralar gerçi hosting mail gönderme problemi yaşanıyor ama en kısa süre içerisinde çözmeye çalışıyoruz.

Forumdan foruma atlayınca saygı kavram karmaşası oluşuyor :)

aynı problem bende de var. dişliyi yukarı ittirdim. yerinden çıkmıştı. ama hala aynı.

youtube link:

Yasin Babahanoglu' Alıntı:
aynı problem bende de var. dişliyi yukarı ittirdim. yerinden çıkmıştı. ama hala aynı.
O zaman sizin problem pal açıları ile ilgili Yasin bey. Şu konuya bir bakıp, gerekli kontrolleri yapar mısınız. Bir de neyi değiştirdiniz de böyle oldu ?

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
O zaman sizin problem pal açıları ile ilgili Yasin bey. Şu konuya bir bakıp, gerekli kontrolleri yapar mısınız. Bir de neyi değiştirdiniz de böyle oldu ?

Mehmet abi, sorun açılarda değilmiş dişlideymiş. Çıkartıp tekrar oturttum. Bir problem yok. Teşekkürler ilgin için.

Yasin Babahanoglu' Alıntı:
Mehmet abi, sorun açılarda değilmiş dişlideymiş. Çıkartıp tekrar oturttum. Bir problem yok. Teşekkürler ilgin için.
Hadi gözün aydın Yasin ;)

Ynt: V922 Kalkmıyor diyor iseniz çözümü

Mesir macunu sürün pallere:D:D

Samsung Galaxy'den Gönderildi