Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba v912 heli aldim ve ucus suresinden pek memnun degilim.Ucaklarda kullanilan o buyuk pillerden taksak ayni voltajli olanlardan acaba daha fazla sure havada kalir mi ? Bu mumkun mu ?
Orjinali 2s 850 mAh mis. Mehmet Bey yerinizde olsam upgrade pili diye satilan 2s 1000 Mah daha buyuk pil almazdim.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Agirlik asiri artmasi halinde ucus suresi pil ne kadar buyuk olursa olsun, dogru orantili artmayacaktir. Bu arada orjinal pili kisa sürüyor demissiniz. Ucus suresi nedir ? Satis bilgisine gore 8 dak diyor. Bir de unutmayin bunlar fircali motor. Ucus suresini asiri arttirmakta motor omrunu hizli bir sekilde kisalmasina neden olacaktir
İlk defa rc heli kullandigim icin cok parca parca uctum sanirim toplamda 8 yada 10 dakikadir ucus suresi.Pili entegre oldugu icin orjinali kac mah tam bilmiyorum mehmet beyin dedigi gibidir sanirim.
İlk defa rc heli kullandigim icin cok parca parca uctum sanirim toplamda 8 yada 10 dakikadir ucus suresi.Pili entegre oldugu icin orjinali kac mah tam bilmiyorum mehmet beyin dedigi gibidir sanirim.
2s oldugu icin tavsiye etmem. Sayet amac ucus suresini arttirmak ise, pili cikabilir hale getir ve bitince inip yenisini tak. Hem bu arada fircali motorlarda soğumuş ve dinlenmis olur