USB Dongle ve Kumanda

dilan şanlı

Yeni Uye
İlgi Alanı
Uçak
Merhabalar, kumandamı usb dongle ile bağlayınca bilgisayar görüyor fakat phoenix 5.5 ve 6 görmüyor, hareketleri hiç algılamıyor. realflight indirmeye çalıştım ama ücretli. Farklı kumandalarda da denedim sorunun usb dongle ile olduğunu düşünüyorum. Bu dongle ı türkiyede satan var mı? internette 1-2 sitede gördüm fakat biraz pahalı geldi açıkçası 600 tl civarıydı, daha uyguna bulabilirsem çok daha iyi olacak. İstanbul'da da bildiğiniz bir yer varsa yönlendirirseniz sevinirim teşekkürler.

Merhaba Real Flight için forumda birisi nasıl uygun şekilde alınabileceğini anlatmıştı o konuya bakabilirsin ben de o şekilde aldım bir sorun olmadı. Kumanda kablosu için de mikrofon kablosunu kesip 2 ucunu kumandaya bağlıyorsunuz, Vjoy Driver ve Smartpropo plus indiriyorsunuz. Ve kumandanızı joystick olarak kullanabiliyorsunuz. Kestiğiniz kabloların ucuna erkek Jumper kablosu takarsanız kumandanın girişine tam oturuyor sorun olmuyor.
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu videolara göz atmanızı öneririm. Bu şekilde daha ucuz yollu çözebilirsiniz.

Mikrofon girişi ve Vjoy'u daha önce denediğimde bende çalışmadı.Bence en güzeli ayrı bir Simülatör kumandası almak.
Ben aktif olarak kullanıyorum şuan. Denemeye değer olduğunu düşünüyorum sonuç olarak bir masraf yok. Ben evde çalışmayan bir mikrofon kablosunu kullanmıştım. Kulaklık kablosu da muhtemelen olabilir

Ben aktif olarak kullanıyorum şuan. Denemeye değer olduğunu düşünüyorum sonuç olarak bir masraf yok. Ben evde çalışmayan bir mikrofon kablosunu kullanmıştım. Kulaklık kablosu da muhtemelen olabilir
Denenebilir elbette ama Simülatör kumandası daha sorunsuz.Tak kabloyu çalıştır.

Merhaba USB dongle in resmini görürsek belki yardımcı olabiliriz, genelde USB dongler de bir seçici oluyor oradan seçiyoruz hangi simülasyon programını calistiracagimizi.

Merhabalar, kumandamı usb dongle ile bağlayınca bilgisayar görüyor fakat phoenix 5.5 ve 6 görmüyor, hareketleri hiç algılamıyor. realflight indirmeye çalıştım ama ücretli. Farklı kumandalarda da denedim sorunun usb dongle ile olduğunu düşünüyorum. Bu dongle ı türkiyede satan var mı? internette 1-2 sitede gördüm fakat biraz pahalı geldi açıkçası 600 tl civarıydı, daha uyguna bulabilirsem çok daha iyi olacak. İstanbul'da da bildiğiniz bir yer varsa yönlendirirseniz sevinirim teşekkürler.
phoenix'te crack işlemini doğru yapmazsanız kumandayı görmediğini hatırlıyorum.