K kemal11 Yeni Uye Katılım 12 Şub 2014 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Yaş 33 12 Şub 2014 #1 Arkadaslar S.a. benim proje ödevim var bu Quadcopter ile ilgili konuya hakim arkadaslar bana yardim edebilirmisiniz acaba ??? hic bi bilgim yok...
Arkadaslar S.a. benim proje ödevim var bu Quadcopter ile ilgili konuya hakim arkadaslar bana yardim edebilirmisiniz acaba ??? hic bi bilgim yok...
Akan Tekin acemi helici Katılım 3 Mar 2013 Mesajlar 1,701 Tepkime puanı 873 Yaş 52 İlgi Alanı Heli 12 Şub 2014 #2 Ynt: Usaktan KemaL ... ögrenciyim proje ödevim var Forumu biraz araştırırsan gerekli bilgiye ulaşabilirsin
Ynt: Usaktan KemaL ... ögrenciyim proje ödevim var Forumu biraz araştırırsan gerekli bilgiye ulaşabilirsin
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,917 Tepkime puanı 43,795 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 12 Şub 2014 #3 Usaktan KemaL ... ögrenciyim proje ödevim var Hosgeldiniz Kemal bey. Baslangic olarak Akan beyin de belirttigi mevcut paylasimlara bir goz atmanizi oneririm Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Usaktan KemaL ... ögrenciyim proje ödevim var Hosgeldiniz Kemal bey. Baslangic olarak Akan beyin de belirttigi mevcut paylasimlara bir goz atmanizi oneririm Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Denizhan Uye Katılım 14 Ara 2013 Mesajlar 51 Tepkime puanı 0 Yaş 33 13 Şub 2014 #4 Usaktan KemaL ... ögrenciyim proje ödevim var Aklında nasıl bir proje var hocam?
K kemal11 Yeni Uye Katılım 12 Şub 2014 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Yaş 33 13 Şub 2014 #5 Usaktan KemaL ... ögrenciyim proje ödevim var 360 derece raahat dönebilicek 3,5 veya 4 kilo agirlik kaldiricak
Usaktan KemaL ... ögrenciyim proje ödevim var 360 derece raahat dönebilicek 3,5 veya 4 kilo agirlik kaldiricak
Hüseyin EFECAN Tecrübeli Uye Katılım 8 Nis 2013 Mesajlar 736 Tepkime puanı 530 Yaş 42 İlgi Alanı Heli 13 Şub 2014 #6 Usaktan KemaL ... ögrenciyim proje ödevim var samet karabacak' Alıntı: 360 derece raahat dönebilicek 3,5 veya 4 kilo agirlik kaldiricak Genişletmek için tıkla ... 3,5-4 kg ciddi bir ağırlık, ne amaçla kullanılacak bu Quad
Usaktan KemaL ... ögrenciyim proje ödevim var samet karabacak' Alıntı: 360 derece raahat dönebilicek 3,5 veya 4 kilo agirlik kaldiricak Genişletmek için tıkla ... 3,5-4 kg ciddi bir ağırlık, ne amaçla kullanılacak bu Quad
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,917 Tepkime puanı 43,795 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 13 Şub 2014 #7 Usaktan KemaL ... ögrenciyim proje ödevim var Delikopter' Alıntı: 3,5-4 kg ciddi bir ağırlık, ne amaçla kullanılacak bu Quad Genişletmek için tıkla ... Okulda proje ödevi olarak quadronun alınmasını anliyorum da neden bu kadar ağırlık istediklerini ben de anlam verebilmiş değilim Huseyin ?? Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Usaktan KemaL ... ögrenciyim proje ödevim var Delikopter' Alıntı: 3,5-4 kg ciddi bir ağırlık, ne amaçla kullanılacak bu Quad Genişletmek için tıkla ... Okulda proje ödevi olarak quadronun alınmasını anliyorum da neden bu kadar ağırlık istediklerini ben de anlam verebilmiş değilim Huseyin ?? Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Denizhan Uye Katılım 14 Ara 2013 Mesajlar 51 Tepkime puanı 0 Yaş 33 13 Şub 2014 #8 Usaktan KemaL ... ögrenciyim proje ödevim var bu kadar büyük ağırlıktan kastın nedir? kamera filan mı koymayı düşünüyorsun?
Usaktan KemaL ... ögrenciyim proje ödevim var bu kadar büyük ağırlıktan kastın nedir? kamera filan mı koymayı düşünüyorsun?