Arkadaşlar,
Hobbking beklenen yeni kumandası "Turnigy 9XR" artık satışta. Bakalım fiyat / performans ilişkisi açısından abisi "Turnigy 9X" kadar başarılı olacak mı ? Kötü haber, tahmin edileceği üzere şu an stoklarda bitmiş durumda.
Bana göre ürünün en büyük artısı "PPM, "PCM" desteğinin bulunması ve şu an için piyasadaki nerede ise TÜM PROTOKOLLERI alacağınız extra moduller ile destekliyor olması(DSMX,DMS2,FASST, FrSky).
Sırf bu yüzden 2. bir kumanda olarak, özellikle micro modellerde kullanmak için, bir tane almayı planlıyorum.
Ürün Adı: Turnigy 9XR
Fiyatı : $ 50 (Bu fiyata modul,alıcı ve pil dahil değildir)
Ürün Linki:
Ürün Web Sayfası:
Özellikleri:
Kanal Sayısı: 8ch ppm/9ch pcm
Ekran: 128*64LCD (Backlit)
Model Tipi: Heli/Acro/Glid
Model Hafızası: 16
Mod Desteği: 1, 2, 3, 4
Encoder tipi: PPM / PCM
Modul Arayüzü : JR Uyumlu (DSMX,DMS2,FASST, FrSky)
Simulator Bağlantısı: Var (JR & Futaba)
Buzzer: Var
Extra Gerekli Olanlar:
1- Battery 3S Lipo
2- RF Module
Öne Çıkan ARTILARI:
1- "PPM, "PCM" desteğinin bulunması ve şu an için piyasadaki nerede ise TÜM PROTOKOLLERI alacağınız extra moduller ile destekliyor olması(DSMX,DMS2,FASST, FrSky).
2-9XR DSM2 protokolünü kullandığı için geriye dönük 9X uyumluluğu takılan FlySky modülü ile sağlanabiliyor
3- 9XR 9X gibi açık kodlu frimware'e sahip.
4- Üzerindeki Frimware portu sayesinde yazılımlar ER9X tarzı Custom Frimware'ler daha kolay yüklenip güncelleme yapılabiliyor
5- Ekranı artık ışıklı
6- Kasası swithleri knobları kısaca malzeme kalitesi 9X'den çok daha iyi. Ekranı çizilmez Gorilla Glass ekran...
7- 9XR, 9X'de kullanılan Atmega çipi kullanıyor...
Tanıtım Videosu:
Ürün Fotoları:
Desteklediği Moduller:
Hobbking beklenen yeni kumandası "Turnigy 9XR" artık satışta. Bakalım fiyat / performans ilişkisi açısından abisi "Turnigy 9X" kadar başarılı olacak mı ? Kötü haber, tahmin edileceği üzere şu an stoklarda bitmiş durumda.
Bana göre ürünün en büyük artısı "PPM, "PCM" desteğinin bulunması ve şu an için piyasadaki nerede ise TÜM PROTOKOLLERI alacağınız extra moduller ile destekliyor olması(DSMX,DMS2,FASST, FrSky).
Sırf bu yüzden 2. bir kumanda olarak, özellikle micro modellerde kullanmak için, bir tane almayı planlıyorum.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Ürün Adı: Turnigy 9XR
Fiyatı : $ 50 (Bu fiyata modul,alıcı ve pil dahil değildir)
Ürün Linki:
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Ürün Web Sayfası:
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Özellikleri:
Kanal Sayısı: 8ch ppm/9ch pcm
Ekran: 128*64LCD (Backlit)
Model Tipi: Heli/Acro/Glid
Model Hafızası: 16
Mod Desteği: 1, 2, 3, 4
Encoder tipi: PPM / PCM
Modul Arayüzü : JR Uyumlu (DSMX,DMS2,FASST, FrSky)
Simulator Bağlantısı: Var (JR & Futaba)
Buzzer: Var
Extra Gerekli Olanlar:
1- Battery 3S Lipo
2- RF Module
Öne Çıkan ARTILARI:
1- "PPM, "PCM" desteğinin bulunması ve şu an için piyasadaki nerede ise TÜM PROTOKOLLERI alacağınız extra moduller ile destekliyor olması(DSMX,DMS2,FASST, FrSky).
2-9XR DSM2 protokolünü kullandığı için geriye dönük 9X uyumluluğu takılan FlySky modülü ile sağlanabiliyor
3- 9XR 9X gibi açık kodlu frimware'e sahip.
4- Üzerindeki Frimware portu sayesinde yazılımlar ER9X tarzı Custom Frimware'ler daha kolay yüklenip güncelleme yapılabiliyor
5- Ekranı artık ışıklı
6- Kasası swithleri knobları kısaca malzeme kalitesi 9X'den çok daha iyi. Ekranı çizilmez Gorilla Glass ekran...
7- 9XR, 9X'de kullanılan Atmega çipi kullanıyor...
Tanıtım Videosu:
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Ürün Fotoları:
Desteklediği Moduller: