[Urun]: SAB Goblin 570 Red/Yellow Kit
vay mehmet abi 570 de karar kıldın demekki
hayırlı olsun abi goblin can dır can
bu goblinin speed ve bu modelde de var şu canopy onundekı yazıyı yan yazıcaklarına dikine yazmak sadece benim mi aklıma geliyor ve sadece ben mı yakıştırıyorum oyle olsaydı diye
yalnız olay şöyle devam ediyor , aslan alan yeminide alıcak
evet goblindeki en onemli parça motor , çift kayış aktarma oldugu için güçlü bir motor istiyor , he digerleri ile uçmuyormu ucuyor ama guclu bır motor alınca ya ben boşuna kasmışım kendimi bu kadar diyorsun ..
evet abi motor , esc , servo fbl unite , hv bec mi kullanıcaksın yoksa , 2s lipo baglayıp mı kullanıcaksın ??
ben tavsiyelerimi şimididen veriyim
gryphon 8s kadar destekleyen HV beci var , direk 6s lıpodan beslıyorsun , ben hem Tıtan X50 de , hemde goblın 700 de bu becı kullanıyorum ve sorun yaşamadım , extra alıcı pili doldur bidaha tak çıkar falan bana göre degil fazla
esc olarak , bunda muhtemelen castle talon 90 yeticektir , ama benim tek favorim YEP 120HV ( dez avantajı ise eger bec i yok ama zaten buyuk modellerde ben bec de olsa harici bec kullanacagım veya kullanmayı tercıh edecegımden oturu benım için sorn teşkil etmiyor ) goblin 700 de scorpion 4530 cidden cok hayvansı bir güç üretmesine karşın yep 120 cok başarılı ee nede olsa bire bir alman yge
titan x50 de scorpion motor ile kullanıyorum sorunsuz ...
motor tercihi olarak zaten ya quantum yada scorpion cok fazla alternatif yok zaten ...
fbl unite hangisini biliyor isen o ama şu an pilot tr deki sk720 aklıma gelen herkese tavsiye ediyorum , çünkü şuan yurt dışı 450$ ama pilottr de 230-240$ civari ve super bi unite extra ozellikleri log tutması falan benim çok hoşuma gidiyor ..