[Urun]: Quanum DIY FPV Gözlüğü Inceleme

isasari

Çalışkan Uye
Web sitesi
www.isa-sari.com
Yeni bir video ile karşınızdayım. Geçen gün forum üyelerimizden Tamer Kaymakçı'dan Quanum gözlüğü almıştım. Dün geldi ve bugün, giderayak dayanamadım, bir kutu açış ve ön inceleme çektim. Beğeneceğinizi umuyorum :)

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

[Urun]: Quanum DIY FPV Gözlüğü

güzel bir ürün fiyat olarak da çok iyi . tabi sizin kullanıcı yorumlarınızıda bekliyoruz. inceleme videosu için ellerinize sağlık.

İsa bey, elinize sağlık. Fakat gözlükle ilgili eklemek istediğim bir iki husus var.

- alışık olunduğu üzere beyaz kompozit konnektör ses girişidir. Fakat bu gözlükte durum öyle değil. Bu gözlüğün 2 tane Video input (AV1/AV2) kanalı var. Sarı ve beyaz konnektörler bu video kanallarına ait konnektörler. Monitörde ses özelliği yok, zaten gerek de yok. AV1 ve AV2 kanalları arasında geçiş otomatik olarak sağlanıyor, yani hangi kanalda görüntü varsa o kanalın görüntüsü otomatik olarak gösterilmeye başlanıyor.
- Cep telefonlarında bile 1080p (1920x1080) değerinde çözünürlükler sıradan iken, normal monitörlerde 480p çözünürlükler çok düşük sayılabilirken, FPV gözlüklerinde 640x480 piksellik çözünürlük normaldir. gözlüğü bile isminde geçene HD ibaresine rağmen ancak 800x600 çözünürlüğe sahiptir. Giriş seviyesi ise ancak 320x240 piksel çözünürlüğe sahiptir.

ERHAN YILMAZ' Alıntı:
güzel bir ürün fiyat olarak da çok iyi . tabi sizin kullanıcı yorumlarınızıda bekliyoruz. inceleme videosu için ellerinize sağlık.

Erhan Bey, çok teşekkür ederim görüşleriniz için. Yeni quadımı toplar toplamaz detaylı bir inceleme yapacağım.

Zafer SAHIN' Alıntı:
İsa bey, elinize sağlık. Fakat gözlükle ilgili eklemek istediğim bir iki husus var.

- alışık olunduğu üzere beyaz kompozit konnektör ses girişidir. Fakat bu gözlükte durum öyle değil. Bu gözlüğün 2 tane Video input (AV1/AV2) kanalı var. Sarı ve beyaz konnektörler bu video kanallarına ait konnektörler. Monitörde ses özelliği yok, zaten gerek de yok. AV1 ve AV2 kanalları arasında geçiş otomatik olarak sağlanıyor, yani hangi kanalda görüntü varsa o kanalın görüntüsü otomatik olarak gösterilmeye başlanıyor.
- Cep telefonlarında bile 1080p (1920x1080) değerinde çözünürlükler sıradan iken, normal monitörlerde 480p çözünürlükler çok düşük sayılabilirken, FPV gözlüklerinde 640x480 piksellik çözünürlük normaldir. Fatshark Dominator HD gözlüğü bile isminde geçene HD ibaresine rağmen ancak 800x600 çözünürlüğe sahiptir. Giriş seviyesi Fatshark Teleporter ise 320x240 piksel çözünürlüğe sahiptir.

Zafer Bey,
Açıkçası ben ses için olduğunu düşünmüştüm beyaz kablonun, çünkü öyle aklımda kalmış. Çözünürlük de böyle bir ürün için iyi sayılır o halde. Bunları artık değiştirme imkanım yok, ama altyazı olarak düzeltme şeklinde ekleyeceğim. Çok teşekkür ederim beni aydınlatmış olduğunuz için...

Gule gule kullan Isa, fpv videolarinida bekliyoruz :)

Teşekkürler Tamer. İlk fırsatta FPV videolarını da paylaşacağım :)

Cepten edge ile baglaninca video su an izleyemiyorum ama en kisa sure icerisinde izleyecegim, simdiden ellerine saglik, Tesekkur ediriz Isa :thumbup:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Cepten edge ile baglaninca video su an izleyemiyorum ama en kisa sure icerisinde izleyecegim, simdiden ellerine saglik, Tesekkur ediriz Isa :thumbup:

Teşekkürler Mehmet Abi. Umarım beğenirsin :)

İsa Bey elinize sağlık. :bravo:

Şuan pek ilgi alanıma girmeyen bir konu olmasına rağmen inceleme videonuzu sonuna kadar keyifle izledim. :thumbup:

Ürünün performansını da çok merak ettim doğrusu. :laugh: Yeni videoları merakla bekliyor olacağız. :RCKolik:

Türker Akgün' Alıntı:
İsa Bey elinize sağlık. :bravo:

Şuan pek ilgi alanıma girmeyen bir konu olmasına rağmen inceleme videonuzu sonuna kadar keyifle izledim. :thumbup:

Ürünün performansını da çok merak ettim doğrusu. :laugh: Yeni videoları merakla bekliyor olacağız. :RCKolik:

Bu güzel yorumunuz için ben teşekkür ederim Türker Bey :)
Bu video çekme, seslendirme ve düzenleme işine merak sardım iyice. Keşke ürün gelse de incelesem, değerlendirsem diyorum hep :laugh:

Isa Sarı' Alıntı:
Teşekkürler Mehmet Abi. Umarım beğenirsin :)
Video yeni izleme fırsatım oldu. Çekim yeri, şekli ve anlatım olarak gayet başarılı bir çalışma olmuş. Ben kendi adıma çok beğendim, ellerine sağlık diyorum :thumbup:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Video yeni izleme fırsatım oldu. Çekim yeri, şekli ve anlatım olarak gayet başarılı bir çalışma olmuş. Ben kendi adıma çok beğendim, ellerine sağlık diyorum :thumbup:

Tekrar teşekkür ederim Mehmet Abi. Böyle şeyler duyunca insanın daha fazla inceleme ve kutu açışı yapası geliyor :laugh:

Buddy Code buraya da yazalım 7$ indirimli belki birinin işine yarar :RCKolik:
normal fiyat 55$
linkteki fiyat 48$
not:link kendini 10gün sonra imha edecektir :evil:

Selcuk Koyu' Alıntı:
Buddy Code buraya da yazalım 7$ indirimli belki birinin işine yarar :RCKolik:
normal fiyat 55$
linkteki fiyat 48$
not:link kendini 10gün sonra imha edecektir :evil:

link güncellendi :agreed:

bu konu nasıl hortlamış :saygilar: Fiyatına bakarak gayet iyi, uygun fiyat arayanlar için süper seçim. :evil: