[Urun]: GoPro Hero4 Session

BLackX

Çalışkan Uye
Web sitesi
www.omerkose.net
Aksiyon kamerası dendiğinde akla gelen ilk isim olan GoPro, yeni canavarını tanıttı!

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Eğer bir GoPro kamera almak istiyorsanız ancak GoPro'nun HERO4 Black'te bulunan gelişmiş, profesyonel seviye özellikleri gözünüzü korkutuyorsa, bugün şanslı gününüz olabilir. GoPro, şimdiye kadar ürettiği en kullanıcı dostu kameranın tanıtımını gerçekleştirdi: HERO4 Session.

HERO4 Session'ı kullanmak, GoPro'nun diğer kameralarına göre çok daha kolay. Tek bir tuş, kameranın sahip olduğu özelliklerin çoğunu kontrol edebilmekte. Çekim tuşuna kısa basmak, kamerayı açarak video yakalamayı otomatik olarak başlatıyor. Daha uzun basmak ise, kamerayı açıyor ve Time Lapse fotoğraf çekimi moduna geçiriyor.

Daha önceki modellerde de olduğu gibi, GoPro App veya Smart Remote sayesinde kamera üzerindeki kontrolünüzü arttırabiliyorsunuz.

HERO4 Session, GoPro'nun HERO4 Black ve Silver'ına göre yüzde 50 daha küçük ve yüzde 40 daha hafif (74gr). Cihaz bir MicroSD kart girişine ve çıkartılamayan bir bataryaya (tam şarj ile 2 saat) sahip; Wi-Fi ve Bluetooth desteği sunuyor.

Küçültülmüş boyutu ve azalan ağırlığı, HERO4 Session'ın, kaykay altı gibi daha önce mümkün olmayan yerlere yerleştirilebilmesi anlamına geliyor. Ayrıca 10 metreye kadar su geçirmez olan bu cihaz, su altı kullanımlar için özel bir kılıfa ihtiyaç duymuyor. HERO4 Session, eski GoPro aksesuarları ile de uyumlu.

HERO4 Session, GoPro'nun tanınan yüksek kalite görüntü yakalama özelliklerini koruyor. 1080p videoları 60fps, 720p videoları 100fps ve 1440p videoları 30fps ile kaydedebiliyor. 4K video peşinde olan kişiler ise ne yazık ki HERO4 Black ürününü tercih etmek zorunda.

GoPro HERO4 Session, 12 Temmuz tarihinde 399 dolarlık fiyat etiketi ile satışa sunulacak.

Not: Chip.com.tr'den alıntıdır.

Çok daha sempatik ve yalın bir görümü var bence. Ayrıca hafif olması da bizler için çok iyi :laugh:

Paylaşım için teşekkürler Ömer. :RCKolik:

Rica ederim ;) Belirttiğiniz gibi bu GoPro daha sempatik olmuş. Yakında bu versiyona uygun gimbalları görmeye başlarız diye tahmin ediyorum :laugh:

Paylaşım için teşekkürler Ömer, ellerine sağlık :thumbup:

Eğer yanlış hatırlamıyorsam bu ürünün benzerini Gopro Klone yapan bir firma daha önce çıkarmamış mıydı ? Yani normalde orjinal firma ürünü çıkarır arkasından klone gelirdi ama sanki burada tersi bir durum var ;D

Rica ederim abi ;) Aslında aynen dediğiniz gibi oldu. Polaroid'in bu şekilde bir aksiyon kamerası vardı zaten. Şimdi GoPro benzerini üretmiş ;D

buna benzetmiş go pro ;D bunun tr satış fiyatı go pronun 5 te 1 kadar ;)

Bahsedilen klon ürün SJCam M10 Cube. İlk defa yapılan bir şeye klon demek doğru olmaz tabi. Neredeyse 1 yıldır piyasada.

Bazıları da şöyle bir fantazi yapmış bununla.

Nesimi Sakmak' Alıntı:
Bahsedilen klon ürün SJCam M10 Cube. İlk defa yapılan bir şeye klon demek doğru olmaz tabi. Neredeyse 1 yıldır piyasada.
Benim hatırladığım model de buydu zaten, teşekkürler Nesimi Hocam :)

Gopro bu sefer sadece tasarım çalışmış. Bu modelin performansı gopro 4 silver 'dan daha kötü..
Şahsen bu kameraya 400$ vermek modelciler için saçmalık gibi geliyor bana, gp h4 black performansı çok daha iyi,
Şimdi buna gimbal çıksa bile yine 300$'dan aşağı olmayacak..

Hele ki Xiaomi Yi varken bu işi hobi olarak sürdüren insanlar için ben artık gopro serisini pahalı ve israf olarak görüyorum. Bende gopro kullanıcısıydım ama bu kamera çıkınca direk elimden çıkardım..
200tl lik kamera; 1400tl lik kameranın yaptığı işin %90'ını yapıyor zaten.. varsın 4k çekmesin, hoş benim izliyecek bilgisayarım bile yok o ayrı konu :laugh:
Reklam gibi olacak ama 70 dolara bu kamera varken bence gerisi heyecan olur ;

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Not: Bu dediklerim bu işi hobi olarak yapanlar için. İş ticari olursa boyutlar bambaşka olur tabiki

Hero4 silver video karşılaştırmasını izledim biraz daha düşük kalitede yapmışlar fakat fiyatı silver ile aynı olacak.Hero4 silver mı Session mu dense bir çok insan bunu tercih edecektir oldukça pratik olmuş hero4 ler agır degildi tabiki ama bu küçük hafif taşınabilir ve farklı işte :) Hero4 kullanan insanlar bile alacaktır bunun yanında tüm mountlar ile uyumlu olması oldukça avantajlı
Hero4 Black yerini tutamaz fakat Hero4 black şimdilik gereksiz bulanlardanım nedenine gelince 4K tv var diyelim ona uygun U1 U3 micro sd kartlar ,harddiskler ,4k video işlemek için yüksek donanımlı pc ve video işlenirken sabır lazım :rolleyes: varsa Hero4 Black alınmalı yoksa cep telefonumuzda 4k kayıt var hiç kullanmıyorum micro sd dayanmaz .Bugranın da dedigi gibi Rc Hobi için sjcam xiaomi fazlasıyla yetiyor her ne kadar yurtdısında 4k 5k 8k lar yayılsa bile şu anda 1080i begenmeyecek durumda değiliz :)