[Urun]: Goblin 380 icin Hizli Batarya Baglantisi

Mehmet Kucuksari

Administrator
İlgi Alanı
Heli
Goblin 380 tanitimlari sirasinda "Quick battery connection" diye bir reklam cikmis ama detaylar paylasilmamisti. Konu ile ilgili detay tanitim videosu yayınlandi :thumbup:

Kotu haber bu ozellik ne yazik ki kite dahil degil, upgrade imis ve Subat ayinda piyasaya cikacakmis :-\

Gerci Canopy Quick Release bile kitlere dahil etmeyen SAB dan bunu dahil etmesi beklemek biraz iyimser bir tahmindi zaten :D

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Ahaha :D Böyle sistemi kite eklese ayıp oldurdu hakikaten...

Biz ec5 devam... para tuzağı bu... gerçi goblin de bir noktada para tuzağı ;D

Bence kitlerde standart olması gerken birşey. Yok kablo boyu uzundu kanopiye değdi kanopi girmedi, yok konnektörü söküp takarken binbir işkence çekildi, yok kablodan çekmekten lehim ayrıldı-kablonun telleri koptu.... :mad:

Şu teknoloji herşeye çözüm bulduda bir şu helicilerin kanopi söküp-takma bir ve lehim çilesine çözüm bulamadı zaten. :lollol:

Upgrade mapgrade yine de Goblin dizaynırlarına bravo benden, düşünmüşler hiç olmazsa. :bravo:

Hayatı kolaylaştıracak bir upgrade gibi görünüyor. Her firmanın yaptığı gibi önce ekstra olarak satılacak sonradan yeni versiyonlarda standart olacaktır. Bence faydalı bir ekleme ancak pillerin diğer modellerde kullanılması konusunda sıkıntı olabilir. Misal ilk goblinimi yaparken upgrade olarak aldığım hemen hemen herşey şimdi standart oldu. Firmalar doğal olarak para kazanmak için iş yapıyorlar amme hizmeti değil , bu tarz arabalardan tutunda televizyonlara kadar her sektörde böyle. Bence model helikopter gibi şeytan icadı olan ve her an her yerinden problem çıkabilecek bir alet için asıl olan malzemenin dizaynındaki ve üretiminde kalite. İnce işçilik , dizayn hatasının olmaması yada varsa bir sonraki versiyonda düzeltilmesidir. Zaten zaman içinde iyi olan ve kendini geliştiren modeller öne çıkmaktadır. Sık sık da söylerim , ilk goblin aldığımda şimdi kim olduğunu hatırlamadığım bir arkadaş bu modelinde smirok gibi geçici bir moda olduğunu elimizde patlayacağını söylemişti. Herhalde şimdi kendisinde de bir goblin vardır.

goblin fiyatına ve sadece boş kit olarak satılmasına rağmen, şuan türkiyede align nin tahtını sallamış olması çok büyük bir başarı. türkiye de bunu başarmış bir marka dünyada goblin günleri düzenelr hale geldi. bana göre ya bu sene ve ya önümüzdeki sene türkiyedede işallah goblin günü yapılacak :yuppi: :yuppi: :yuppi: :yuppi: :yuppi:

gelelim şu kolay pil soket olayıne. güzel düşünülmüş ama ben bide bunun için şarj etmek için ayrı soket mi kullanıcam :mad: :mad: :mad: valla sıf soketleri aynı olsun diye 380 de bile supra x ın 6mm liğini kullanıcam. o yüzden bana şu an kullanışssız geliyor.

Bence çok mantıklı çok güzel düşünülmüş. samsung sarj soketi gibi bütün helikopterlerde standart olsa ve batarya önden deil arkadan takılsa canopy çıkarmaktan kurtulsak ilerde hepsi olur işallah ;)

ERHAN YILMAZ' Alıntı:
gelelim şu kolay pil soket olayıne. güzel düşünülmüş ama ben bide bunun için şarj etmek için ayrı soket mi kullanıcam :mad: :mad: :mad: valla sıf soketleri aynı olsun diye 380 de bile supra x ın 6mm liğini kullanıcam. o yüzden bana şu an kullanışssız geliyor.
Erhan merak etme sarj isini de düşünmüşler :thumbup:

Bu upgrade 2 set olarak satılacakmış. Ilk setin icinden main konnektor ve sarj kablosu da cikiyor. Gordugum kadari ile standard uclu bir kablo. Bunun ucuna kendi sarj sistemimize uygun bir adaptor takarak sorunu cok kolay bir sekilde cozebiliriz :halay:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol