[Urun]: DREMEL ve LOTUS Hobi Matkap Seti...

M. Serdar TERZİOĞLU

Çalışkan Uye
İlgi Alanı
Hepsi
Hayırlı günler diliyorum. Bu frezey konusun da en iyisi DREMEL diye duydum, ama beni malzeme bakımın dan LOTUS da etkiledi. Bence Her Hobici de bulunması gereken en önemli malzemeler den birisi..
Ben bundan bir tane almayı düşünüyorum ama DREMEL mi LOTUS mu ikisi arasın da kararsız kaldım. Daha Önce LOTUS kullanan bir arkadaş var ise fikirlerini alabilirmiyim...

DREMEL:
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

LOTUS:

Takipteyim , benim de böyle bir şeye ihtiyacım var :)

Uzun süredir dremel 400 digital kullanıyorum. Bence proxxon malzeme kalitesi biraz daha iyi.Ör Aynı işi yapan tepsi proxonda daha sağlam. dremel de çok esneme vs vs var. Ama iş sadece delik açıp kesme vs vs ise aralarında çok fark yok. Hepsi aynı işi görür. Lotus markasını bilmiyorum. Yorum yapamayacağım. Ama genel alet tecrübem. Ne kadar çok fonksiyon o kadar kötü malzeme ve kalitedir...

Lotus kullanıyorum yaklaşık 6-7 yıldır. Sorun çıkarmadı şimdiye kadar. Ama ben yoğun kullanmıyorum, belki ayda bir kere işim düşer. Bendeki modelinde askı ve uzatma aparatı yok, sadece makine için geçerli bu söylediklerim. Makine sorun çıkarmadı bu zamana kadar, dremel aksesuarlarıyla da uyumlu, kendi aksesuarları dremelinkiler gibi kaliteli değil, ama kullanılır. Kullandıkça da yedek aksesuarları dremel alabilirsiniz. Ancak ben şimdi bi makine alacak olsam dremel alırdım, sonuçta bi kere alıp en az 8-10 yıl kullanılıyor. Benim lotus şansıma iyi çıktı, ama sizin alacağınızın iyi olma garantisi var mıdır bilemem :D Diğer yandan proxxon diye bir marka var ki, çok severim :D

Edit: Proxxon +1 olmuş benimki :)

koçtasta dremel 3000 ve 315 parca set 200 tl

Dremel 3000 + esnek mil kullanıyorum gayet memnunum.

Değerli dostum güzel bir alete benziyor. Fiyatı da aksesuarlara göre uygun gibi geliyor.

"Keşke benim olsa " :laugh:

Bu durumda bende de bir kutu kadar dremel aksesuarı var hoş bir ahşap kutuda, o da benden sana hediye.

Güle güle kullan. :saygilar:

fatih yıldırım' Alıntı:
koçtasta dremel 3000 ve 315 parca set 200 tl
Koçtaşta dediğiniz adet parça ile bir ürün bulamadım. Mevcut olan sadece bu.

Bir de marka itibari ile Dremel'i tercih etmen iyi olur.

Biraz pahalı ama "Ucuz mal alacak kadar zengin değilim" ilkesinden hareketle.

Bende top craft var hediye geldi. Ebay de satılıyor sanırım.

Ama evde yatan proxxon gerçekten çok kaliteli ve küçük. Kullanımı çok daha rahat.

Ali Bülent MESGUTLU' Alıntı:
Değerli dostum güzel bir alete benziyor. Fiyatı da aksesuarlara göre uygun gibi geliyor.
"Keşke benim olsa " :laugh:
Bu durumda bende de bir kutu kadar dremel aksesuarı var hoş bir ahşap kutuda, o da benden sana hediye.
Güle güle kullan. :saygilar:

Abi teşekkür ederim Akşam iş çıkışı KOÇTAŞ a geçip DREMER almayı planlıyorum... Dediğin gibi bizim ucuz malzemeye verecek paramız yok :D

Tevfik Sıkılı' Alıntı:
Koçtaşta dediğiniz adet parça ile bir ürün bulamadım. Mevcut olan sadece bu.

Sabah inceledim şimdi bende bulamıyorum
Daha dün alındı

Uzun yıllardır elimde Dremel var ve memnunum. Yılda bir kaç defa işim düşse de lazım olduğunda çok işime yarayan bir alet. İlave freze, esnek mil, diğer uçlar falan E-hırdavat'tan almıştım. Fiyatları Koçtaş'a göre daha hesaplıydı, bir göz atın.

Lotus kullanıyorum 5 6 yıldır bayada hor kullanırım tık demedi çok şükür bugune kadar, hatta hepsiburadada kampanyadayken yedek almıştım ama kullanmak nasip olmnadı yedek olarak duruyor :)