Monitör genel olarak güzel, parlaklık ve renkler hoş. Ayrıca kendi kendine sinyal araması da çok iyi tek tek kanal gezmek gerekmiyor. ben beğeniyorum monitörü. benim quad mini olduğu için öyle çok uzaklara yollama şansım olmadı. Açık alanda 250 metre kadar gönderdim yine de sorun yoktu ve vericimin anteni kırıktı. Yine aynı şekilde verici anteni olmadan ağaçlık alanda 190 metrede görüntü bayağı karıncalı hale geldi. Sadece monitör de boscam marka clover leaf anten vardı. Yaklaşık bir tahminde bulunursam, güzel antenler kullanmak koşuluyla, 1km civarında bir menzile çok rahat ulaşır gibi. Hoşuma gitmeyen tek yanı kumandanın üzerine sabitleyince sinyaller bir miktar etkileniyor kumandadan ama abartılacak kadar değil. Kumandam dx9. Monitörü tripod üzerine sabitleyince daha güzel olur gibi. Bir de kutudan adaptör çıkmaması çok saçma geldi.
Şimdi rcgroups konusunu da okudum onlar da tripod ile kullanıyorlar(kumanda ile girişimi önlemek için) ve cloverleaf antenlerle 1km de net görüntü alan biri var.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi