Ufaktan başlamak lazım

Hsncan41

Yeni Uye
Merhaba

Kocaeli üniversitesi sivil havacılık yüksekokulu son sınıf öğrencisiyim. Malumunuz eğitim sistemindeki altyapîmız ve oturtamadığımız bazı sistemlerimizden ötürü uçaklarla iç içe olması gereken biz gençler bile model uçaktan bihaberiz. Okullarda öğretilen eğitimler teorik kağıt üstü eğitimler ve bir çoğu çoğu zaman havada kalan bilgiler. Tasarlm uygulamaları diye bir ders seçip şu model işine bir de ben girmek istedim. Site gerçekten çok faydalı olmuş. Abilerime ve kardeşlerime kırımsız uçuşlar diler bayramınızı kutlarım.

Hasan Büyükboğazlıyanlı

Ufaktan başlamak lazım

Aramiza Hosgeldin Hasan :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ufaktan başlamak lazım

Hoşgeldin Hasan,

Keyifli forumlar. :saygilar:

Ufaktan başlamak lazım

Hoşgeldin Hasan :) Al sana fırsat , burada uygulamalarını rahatlıkla paylaş hep beraber öğrenelim..... ;)
Gerektiği yerde çok da güzel yardım alırsın....... :saygilar:

Ufaktan başlamak lazım

Hoş geldin Hasan! Daha önce Sivil Havacılıkta modelciliği tanıtan bir iki sunum yapmış, bir kaç arkadaşa da yardımcı olmuştum. Ama, tam olarak bir model çıkmamıştı şimdiye kadar. Umarım sen başarırsın.

Ufaktan başlamak lazım

insallah abi bekleyip gorecegiz :). Bir de hep avrupada abd de goruyorduk bizde boyle bir olusumun oldugundan haberim yoktu soyle bi forumu inceledim yapilan islere baktim takdire sayan masallah %p basarilarinizin devamini dilerim

Ufaktan başlamak lazım

Hoşgeldiniz. Keyifli forumlar dilerim. %p