UÇAMAYAN PİLOT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlgi Alanı
Hepsi
HAYIRLI GÜNLER HOCALARIM KADETT SENYOR MODELİN MALZEME TAM LİSTESİ VAR MI? ELİMDEKİ TÜM BALSA İLE BU KADETTİ TAPMAYI PLANLIYORUM VE İLK NİTRO MODELİM BU OLSUN İSTİYORUM. YARDIMCI OLUR MUSUNUZ? BİRÇOK ELEKTRİKLİ FOTOBLOK MODEL YAPTIM AMA HALA UÇAMADIM :)

Adınız / Soyadınız
HÜSEYİN ÖMÜR ONAR
Nereden Katılıyorsunuz
AYDIN
İlgilendiğiniz Model
Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
15
  • Beğen
Tepkiler: Ali Haydar GÖK
Hoşgeldiniz :)
Öncelikle okumaya alışmalısınız. Forumda istemediğiniz kadar bilgi ve tecrübe var. Hiç uç(a)madan balsa ve nitro model yapmak biraz iddialı değil mi? Sonuçta bir sürü model yapıp uçamamışken balsa ve nitro bir modelle uçabilmeniz çok enteresan olurdu.
Doğru yolu izlerseniz muhtemelen 1 hafta içinde ilk köpük modelinizle uçmanın tadına varabilirsiniz :) Doğru yol forumdaki konularda saklı :D

Harika bu kadar kısa süre de cevap süper oldu. Sıkıntıdan ne yapacağını şaşırmış MS hastalığı yüzünden devletimizce kronik ilan edilmiş olarak işime gidemiyorum koruma altındayım. yaklaşık 7 aydır evdeyim. Sıkıntıdan Julius Perdana Hocaya takıldım You tube da o modelli ve diğerlerini Flite Test ten yaptım. Aydın Merkezde bir türlü uçamadım. Zaten yalnızım merkezde uçan yok varsa da bana bi türlü denk gelmedi. Yaparak tatmin uçamayınca... Teşekkür ederim kızımdan fırsat bulunca inceleme yapacağım.

• Beğen
Tepkiler: Ali Haydar GÖK
Aramıza hoşgeldiniz. Keyifli ve güzel bir forum dileriz :RCKolik:

Fakat Konu açarken üstte, açıldıktan sonra da altta NET bir şekilde belirtildiği halde "Tanışma konusunda TEKNIK soru sormayınız. Aksi halde konunuz SİLİNECEKTİR. ." ifadesinin neresi anlaşılmıyor acaba ?

Normalde forumdan 1 hafta uzaklaştırma cezası verirdik ama size sadece konuyu KILITLEME cezası veriyoruz.

Lütfen kurallara uyalım :saygilar:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...