Uçak ve Drone YouTube Kanalları

İlgi Alanı
Uçak
Yemek yerken, otobüste vb yerlerde izlemelik önerebileceğiniz RC uçak(Drone da olur ama öncelik uçak) konulu YouTube kanalları var mı?🙂

"Julius Perdana" tavsiye ederim. Çok iyi modeller yapıyor.

"Ramy RC" var bu arkadaş da çok kalitelidir.

"Kendin Yap" kanalı da iyi baya hem Türkçe içerikli. Basit uçak yapımları motor testleri gibi yararlı şeyler paylaşıyor.

Bu kanallar en bilindiklerden aslında ama belki bilmeyen de vardır diye yazmak istedim.

• Beğen
Tepkiler: Çağlar Ergül
"Julius Perdana" tavsiye ederim. Çok iyi modeller yapıyor.

"Ramy RC" var bu arkadaş da çok kalitelidir.

"Kendin Yap" kanalı da iyi baya hem Türkçe içerikli. Basit uçak yapımları motor testleri gibi yararlı şeyler paylaşıyor.

Bu kanallar en bilindiklerden aslında ama belki bilmeyen de vardır diye yazmak istedim.
Kendin Yap kanalını izleyip rc tekne yapmaya heveslenmiştim sonra Ankara'da olduğum için vazgeçtim :D
Ramy RC' yi dün burada açılan bir konuda gördüm diğerlerine de bakacağım teşekkür ederim :saygilar:

ProjectAir, Tom Stanton ve Rctestflight kanalları benim favorilerim. Direk RC uçaklar ile ilgili olmasada yaptıkları ilginç deneysel şeyleri izlemek keyif verici

• Sevdim
Tepkiler: Yunus Emre Atmaca
"PeterSripol" ve "Flitetest" Popüler ve eskilerden, bir çok eğlenceli videolarının yanında uçak yapımına başlangıç için kolay modeller var.
"NumaVig" Bence yaptığı uçaklar birer şaheser detaylı bir modelleme ve ince bir işçilik ile çok hafif ve güzel görünen uçaklar yapıyor.
"Troy McMillan" Çeşitli firmaların 3d printed modellerini basıp inceliyor 3d yazıcı ile uçak basmak isteyenler için videoları güzel bilgiler ve ipuçları içeriyor.
"Tail Heavy Productions" Sektör ve hobi hakkında hap tarzında bilgiler içeren eğlenceli videoları var.