Twister cp v2 Yardım lutfen

FelixFalcon

Wltoys v977 Power Star X1
Oncelıkle herkese merhabalar.. Bu hobıde henuz yenıyım ve sans eserı kuzenımın bana verdıgı 6 kanal twister cp v2 model bıraz eskı bır rc elıme gectı. Ancak kırım yasamıs bır rc ve su anda havalanmıyor. Anladıgım kadarıyla bırkac resım ve vıdeo cekerek sızlerden yardım ıstemek ıstıyorum. Toparlayıp kullanmak ıstıyorum ve bu esnadada bılgılenmeyı umut edıyorum. Sımdıden yardımlarınız ıcın cok tesekkur ederım. :)
Ilk gozlemlerıme gore paller kırılımıs ve kuzenım ahsap pal satın almıs orjınal pallerı yada kalıtelı bır malzeme degıl anlayacagınız.
Ikıncı olarak motorun cevırdıgı dıslılerın bır ıkı dısı zedelenmıs ve dıs yemıs cark o kısma geldıgınde atlıyor olabılır.
Ucuncu olarak eskı bır rc oldugunu dusunerek bataryanın omrunun bıttıgını yada sarj aletının sıkıntılı oldugunu dusunuyorum. Full sarj olmasına ragmen attıgım vıdeo da goreceksınız rc havalanmıyor ve sankı devrı artmıyor ve rc ustundelı led lamba kırmızıya donuyor.
Son olarakta kumanda ve rc uzerındekı ayar kısımlarından hıcbırı hakkında bır fıkrım yok.
Gozlemleyebıldıgım ve anlayabıldıgım bellı baslı sıkıntılar bunlar, yardımlarınızda daha cok bılgılenıp daha ıyı ısler yapıcam ınsallah :)
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

6 kanal helikopter öyle hemen ayarlayıp uçurabileceğiniz bir oyuncak değil maalesef. Belli bir bilgi birikimi ister ve uçurmak için simülatör çalışmak gerekir.
Hani bilgisayarda bir sorun çıkınca bazen en iyisi format atmaktır ya bazen işte bence siz de bi format atın. Aklınızdan bu heliyi silin. 6 kanal kullanmak istiyorsanız bir simülatör kumandası edinin. Çalışın ve forumu okuyun. Bu arada bir v977 satın alın. O gelene kadar birşeyler de öğrenirsiniz.
Neden mi çünkü heliniz gerçekten eski ve pek kullanıcısı yok. Parça bulmanız da zor teknik destek almanız da

zaten sızın dedıgınız gıbı en kısa surede v977 alıcam ılk ısım o olucak ve bu rc nın smılatoru ve kumandasında smılator gırısı var yanı smılator calısıyorum. bu surec ıcerısındede elımden gelenı yapmak ıstıyorum ondan dolayı bu konuyu actım. Tesekkur ederım fıkırlerınız ıcın :)