Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar merhaba bana yardımcı olun lutfen 9xr kumandam var ama USBasp AVR Programming Device for ATMEL proccessors kablom yok ulamadım eneri verirmisiniz veya bursada olan ve bu usb ye sahip olan bana yardım etsin lütfen iyi akşamlar
arkadaslar merhaba bana yardımcı olun lutfen 9xr kumandam var ama USBasp AVR Programming Device for ATMEL proccessors kablom yok ulamadım eneri verirmisiniz veya bursada olan ve bu usb ye sahip olan bana yardım etsin lütfen iyi akşamlar
Merhaba kumandaya yazılım mı atıcaksınız? şayet öyle bir şey var ise o usb aparata ihtiyacınız var,, bende bir tane mevcut lazım ise özelden görüşelim.
selam arkadaşlar valla bende de aynı derd var bende bursada oturuyom bana yardımcı olun lutfen ben satın aldım üretimi durmuş otadar sansısızım yani bi yazılım yüklesek bile yeter alarm kesilsin şimdiden tessekkur ederim
arkadaslarım abılerım bana yardımcı olurmusunuz 9xr kumandama yazlım yüklüyorum fakat olmuyo ve bu cıkıyo neden olabılır sımıdıden tessekkur ederım saygılarımla
Started AVRDUDE
C:/Program Files (x86)/eePe/avrdude.exe -c usbasp -p m64 -P usb -U eeprom:r:C:/Users/volkan/AppData/Local/Temp/eebackup.hex:i
=================================================================================
avrdude.exe: warning: cannot set sck period. please check for usbasp firmware update.
avrdude.exe: AVR device initialized and ready to accept instructions