Türkiye'den merhaba

extinct

Yeni Uye
Arkadaşlar merhaba iş için sık seyahat eden biriyim ama ankarada yaşıyorum.
Aranıza yeni katıldım rc helikopter almak istiyorum ama üzerinde kamerası olmasını ve çok pahalı olmasını istemiyorum bu konuda tavsiyelerinizi merakla beklıyorum.

Teşekkürler

Türkiye'den merhaba

Merhaba Ali bey,

Aramiza hosgeldiniz. Simdi amaciniz pek net anlasilmiyor. Kamerali heli onerisi istemissiniz ama oyle hazir bir set yok. Esas onemli soru ise hic 6 kanal Heli tecrubeniz var mi ? Hedef hobi amacli cekim ise o zaman Heli yerine quadro daha kolay ve efektif bir secenek olacaktir ;)

Türkiye'den merhaba

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Merhaba Ali bey,

Aramiza hosgeldiniz. Simdi amaciniz pek net anlasilmiyor. Kamerali heli onerisi istemissiniz ama oyle hazir bir set yok. Esas onemli soru ise hic 6 kanal Heli tecrubeniz var mi ? Hedef hobi amacli cekim ise o zaman Heli yerine quadro daha kolay ve efektif bir secenek olacaktir ;)

Merhaba ilk tecrübem olacak daha önce kullanmadım aşırı profesyonel bişey aramıyorum üzerinde kamerası olan uygun fiyatlı bi model ilk tecrube için yeterli birşey olabilir.

Türkiye'den merhaba

ali taşkıran' Alıntı:
Merhaba ilk tecrübem olacak daha önce kullanmadım aşırı profesyonel bişey aramıyorum üzerinde kamerası olan uygun fiyatlı bi model ilk tecrube için yeterli birşey olabilir.
Ali kardeşim o dediğin üzerinde kamera olan heliler genelde yarı profesyonel / oyuncak sınıfına giriyor ve bu forumda o tip helileri kullanan ne yazık ki yok.

Madem heli konusunda ısrarcısın o zaman sana tavsiyem bu işi temelinden güzelce başla. Daha sonra alacağın profesyonel heliye istediğin kamerayı kendin takabilirsin. Ama bu iş için biraz çaba sarf etmen gerekiyor.

Türkiye'den merhaba

dediğiniz gibi geliştirilebilir bir helikopteri nekadar alabilirim ?

Türkiye'den merhaba

Hoşgeldiniz Ali Bey,

Keyifli Forumlar. :saygilar:

Türkiye'den merhaba

ali taşkıran' Alıntı:
dediğiniz gibi geliştirilebilir bir helikopteri nekadar alabilirim ?
En küçük model 450 sınıfı. Sıfırını alırsanız yurtdışı fiyatı yaklaşık $430 . Ama buna kumanda, şarj aleti ve lipo pilde ilave etmeniz lazım. Yukaridaki konulara baktikca olayı daha net anlayabilirsiniz Ali Bey

Cep telefonundan Tapatalk 2 aracılığı ile gönderildi.

Türkiye'den merhaba

ozaman kamerasız daha basit bir şeyle başlamalıyım diye düşündüm

Kolay temin edeceğim daha uygun yedek parçaları olan bir model tavsiye edermısınız.

Quadcopter ile ilgili düşünceleriniz nedir ?

Türkiye'den merhaba

O zaman her şeyi set halinde V922 Micro öneririm. $95 fiyatı var. Simulator ile beraber sana temel anlamda 6 kanal heli uçuruma tecrübesi verir. Ust menüde V922 diye aratırsan oldukça detaylı konulara erisebilirsin.

Quadro pekte bildigim bir konu degil. Ama Quadro bölümünde cok guzel paylaşımlar yaptı arkadaslarımız. Sana kesinlikle bir fikir verecektir :)

Cep telefonundan Tapatalk 2 aracılığı ile gönderildi.