Dinçer SARIEREN Çalışkan Uye Katılım 16 May 2016 Mesajlar 324 Tepkime puanı 605 Yaş 43 Konum Bursa İlgi Alanı Heli 1 Tem 2018 #1 Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Herkese merhaba, Eskişehire gidemedim ama bende evimde küçük bir uçuş yaptım. Tepkiler: Taha KOÇAK, Türker Akgün, Emre Kaman ve 6 diğerleri
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Herkese merhaba, Eskişehire gidemedim ama bende evimde küçük bir uçuş yaptım.
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,796 Tepkime puanı 43,713 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 2 Tem 2018 #2 Dinçer SARIEREN' Alıntı: Eskişehire gidemedim ama bende evimde küçük bir uçuş yaptım. Genişletmek için tıkla ... Keşke gelebilseydin de canlı canlı izleyebilmeydin. Neyse nasip, bir daha kişi sefere inşallah Paylaşım için de ayrıca teşekkür ederiz Tepkiler: Dinçer SARIEREN
Dinçer SARIEREN' Alıntı: Eskişehire gidemedim ama bende evimde küçük bir uçuş yaptım. Genişletmek için tıkla ... Keşke gelebilseydin de canlı canlı izleyebilmeydin. Neyse nasip, bir daha kişi sefere inşallah Paylaşım için de ayrıca teşekkür ederiz
Türker Akgün Moderator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 13,744 Tepkime puanı 15,366 Yaş 44 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 3 Tem 2018 #3 Eline sağlık Dinçer, inşallah bir sonraki buluşmaya artık. Tepkiler: Ali Yalçın ve Dinçer SARIEREN