Trex 450 sınıfı farkları

Ahmet SAĞIR

Çalışkan Uye
İlgi Alanı
Uçak
Merhabalar

Align T-Rex 450 PRO V2 ile Align T-Rex 450L Dominator arasında ki fark nedir.

Trex 450 sınıfı farkları

Arada dikkate değer farklar var; (450L - 450pro)

1. Daha uzun, daha büyük ( 705mm - 640mm)

2. Daha güçlü motor ( 640W - 500W )

3. Daha iyi esc ( 45A - 35A )

4. Daha iyi servolar ( 430M/525M - 415M/520 )

5. Motor üstte pil altta yeni tasarım, ağırlık merkezini kolayca ayarlama imkanı... Eski tasarım...

6. Daha büyük paller ( 360mm - 325mm )

7. Daha büyük ve şık görünüm, gövdeyi daha iyi kaplayan kanopi...

Fiyat da haliyle daha pahalı ama fastladde kampanya var bu aralar, o paraya zor bulunur özel zamanlar haricinde (christmas, black friday, thanksgiving etc.)

370 dolar artı kargo... Düşük göstermede sıkıntı olmazsa 860 liraya geliyor 6S super combo...

Trex 450 sınıfı farkları

Teşekkürler bilgilendirme için

Trex 450 sınıfı farkları

1 seneye yakındır kullanıyorum gayet iyi bi sıkıntı çıkartmadı.
Görünüm olarakta çok güzel bir model tavsiye ederim.

Trex 450 sınıfı farkları

bunu gümrüksüz getirme şansımız varmı acaba hediye paketi gibi veya fatura yı az göstermek gibi yöntemler fast lad da varmı ? eğer öyleyse fast lad la irtibata geçim ençok alışveriş yapan rasim heralde onada sorayım bunu en iyi fiyatla almak isiyorum :new:

Trex 450 sınıfı farkları

Mustafa Çoban.' Alıntı:
bunu gümrüksüz getirme şansımız varmı acaba hediye paketi gibi veya fatura yı az göstermek gibi yöntemler fast lad da varmı ? eğer öyleyse fast lad la irtibata geçim ençok alışveriş yapan rasim heralde onada sorayım bunu en iyi fiyatla almak isiyorum :new:

Mustafa, gümrüksüz diye birşey yok, bu tamamen şans. Senin almadan önce Fastlad'le yazışman lazım paketin üzerine şu meblayı yazarmısınız diye ve aldıktan sonrada yine hatırlatman gerekir. İngiltereden gelenleri kolay kolay gümrük kontroluna almıyorlar gibi.

Trex 450 sınıfı farkları

Mustafa Çoban.' Alıntı:

Fastlad'den yaz ortalarından beri 4500 tl den fazla alışverişim oldu toplamda. Hiç gümrüğe girmedi :laugh: Benden çok alışveriş yapan vardır muhakkak, herkes ekonomik gücüne göre yapıyor bişeyler ama forumda en çok gündeme gelen ben oldum sanırım ;D

Checkout ekranında comments kutucuğuna göstermelerini istediğiniz miktarı pound cinsinden belirten bir yazı yazarsanız, yardımcı olacaklardır.

Almışken lipo da alın, pilot-tr de yok zaten 6s 1100-1400mah civarı... Şu iş görebilir; Gens ace 1250mAh 22.2V 45C 6S1P Lipo GA-B-45C-1250-6S1P

Yine de modelin kullanıcıları daha iyi bilir hangi lipo konusunu... Hayırlı olsun...

Trex 450 sınıfı farkları

Mustafa Çoban.' Alıntı:
Bunu almayı düşünüyorum sizce nasıl
3S konfigurasyonunu severek kullanıyorum, 450 sınıfını seviyorsanız tavsiye ederim. ;)

Trex 450 sınıfı farkları

yakın paralara 550 işi çıktı bakalım belki 550 yaparım acele etmeyim en iyisi ama ben 334 doları görünce yaparım demiştim

Trex 450 sınıfı farkları

yakın paralara 550 ancak 2.el dir... Yoksa sıfır 550 serileri 900 dolar ve üstü oluyor genelde...

Trex 450 sınıfı farkları

açıkçası 550 ikinci el di ve kırımları beni düşündürdü sonuçta ben yeni başlayan biriyim ve kırım kaçınılmaz trex 450 nin yedeklerini ucuz alırım ve her yerde bulurum ben yolumdan çıkmayayım önerin üzerine 2 adet aling 1250 45 c 6s1p pilde alacagım fast lad dan