Arkadaşalr merhaba. Okulda öğrencilerle beraber yaptığımız bir uçak (uçaklar diyelim) var. Kendin yap kanalında yapılan trainer uçak. Daha önce sizlerden yardım almıştım ve uçak ağırlık merkezinden yana sıkıntısı olduğunu ve kıç kısmının daha ağır olduğundan bahsetmiştik. Aşağıda uçuş videosundan da görebileceğiniz üzere uçak tam gaz yediğinde hemen geriye takla atıyor ve ben de o saatten sonra agresif manevralarla düzeltmek zorunda kalıyorum ve sonuç yeteri kadar yüksekte tutamadığımdan çakılıyor. Hem de sert çakıyorum uçağı. Öyle böyle değil. Böyle yavaş yavaş süzülmesini beklerken bir bakmışsın beni panik edecek kadar agresif ve hızlı uçuyor.
Şüphelendiğim konu motor güçlü uçak hafif. (1400 kv 2212 10 T motor ve 9.47 PERVANE - 3s 1550 25c lipo) Uçağın kalkış ağırlığı 660 gr. Bu uçağa bu motor fazla mıdır arkadaşlar? Önce bana bunu söyleyin lütfen. Uçağın motor açısını sağa ve aşağı yönde ayarlasam da uçak sağa gitmek istiyor. Bunu da trim ve mixle çözmeye çalıştım. Önceki kırımdan sonra denediğim bir mevzu.
Bir diğer yardım talebim: Bu uçak motor pil kombinasyonuyla başka hangi uçaklar yapabilirim. Hangi modelleri deneyebilriim. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Çocuklar sevinsin yeter.
Üstteki video bugünün videosu. Alttaki video ise bir önceki uaçakta cebelleştiğim videoya ait.
Şüphelendiğim konu motor güçlü uçak hafif. (1400 kv 2212 10 T motor ve 9.47 PERVANE - 3s 1550 25c lipo) Uçağın kalkış ağırlığı 660 gr. Bu uçağa bu motor fazla mıdır arkadaşlar? Önce bana bunu söyleyin lütfen. Uçağın motor açısını sağa ve aşağı yönde ayarlasam da uçak sağa gitmek istiyor. Bunu da trim ve mixle çözmeye çalıştım. Önceki kırımdan sonra denediğim bir mevzu.
Bir diğer yardım talebim: Bu uçak motor pil kombinasyonuyla başka hangi uçaklar yapabilirim. Hangi modelleri deneyebilriim. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Çocuklar sevinsin yeter.
Üstteki video bugünün videosu. Alttaki video ise bir önceki uaçakta cebelleştiğim videoya ait.
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Son düzenleme: