Hüseyin Yiğit Bağcı Uye Katılım 5 Tem 2020 Mesajlar 59 Tepkime puanı 31 Yaş 20 Konum İstanbul İlgi Alanı Hepsi 26 Şub 2021 #1 Gücü veriyorum pili takıyorum bir süre sonra böyle oluyor harfler tersten yazılıyor . Acaba sorunu bilen var mı ? Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Gücü veriyorum pili takıyorum bir süre sonra böyle oluyor harfler tersten yazılıyor . Acaba sorunu bilen var mı ? Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
B Berk Eksin Tecrübeli Uye Katılım 19 Tem 2020 Mesajlar 955 Tepkime puanı 705 Konum İzmir İlgi Alanı Uçak 26 Şub 2021 #2 Hüseyin Yiğit Bağcı' Alıntı: Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Gücü veriyorum pili takıyorum bir süre sonra böyle oluyor harfler tersten yazılıyor . Acaba sorunu bilen var mı Genişletmek için tıkla ... Şarj aletinde fabrika ayarlarına dön diye bir seçenek varsa sıfırlamayı deneyin Tepkiler: Hüseyin Yiğit Bağcı ve Mehmet Kucuksari
Hüseyin Yiğit Bağcı' Alıntı: Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Gücü veriyorum pili takıyorum bir süre sonra böyle oluyor harfler tersten yazılıyor . Acaba sorunu bilen var mı Genişletmek için tıkla ... Şarj aletinde fabrika ayarlarına dön diye bir seçenek varsa sıfırlamayı deneyin
Berat Yıldırım Uye Katılım 18 Haz 2014 Mesajlar 187 Tepkime puanı 158 İlgi Alanı Heli 27 Şub 2021 #3 Alet USB kabloyla güncellenebiliyormuş. Sitesi: Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol 1,33 versiyonu yenisiymiş, belki düzeltir. Tepkiler: Deniz Tanrıverdi ve Hüseyin Yiğit Bağcı
Alet USB kabloyla güncellenebiliyormuş. Sitesi: Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol 1,33 versiyonu yenisiymiş, belki düzeltir.