Tokat'dan Merhabalar

Hakan Kendir

Yeni Uye
İlgi Alanı
Uçak
Herkese merhaba, ben Hakan Kendir üniversitede akademisyen olarak çalışmaktayım ve 34 yaşındayım. Tokat ilinde ikamet etmekteyim. Dün bir WingTiger sahibi oldum ve model uçak hobim başlamış oldu. Forumu internette model uçak videoları ararken buldum ve biraz inceledikten sonra kayıt olmaya karar verdim. Öncelikle bu konuyla ilgili forumu oluşturanların ellerine sağlık demek istiyorum ve herkese iyi uçuşlar.

Merhabalar

Aramıza hosgeldiniz Hakan Bey, yeni hobiniz hayırlı uğurlu olsun :thumbup:

WingTiger başlangıç için gayet başarılı bir tercih. Fakat uçurmadan önce mutlaka bolca simulator çalışmanızı tavsiye ederim. Detaylar ekte :

Bu arada Tokat'ta yanlız değilsiniz. İki tane aktif üyemiz var. Mutlaka bir araya gelin derim. Bu işler grup halinde yapılınca daha zevkli ve keyifli oluyor :thumbup:

hakan bakır :
mehmet çağlar :

Merhabalar

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim Mehmet Bey, Tokat'ta aktif üyelerin olması benim için çok iyi oldu. Söylediğiniz gibi bu gibi aktiviteler grup halinde yapıldığında daha da bir anlamlı oluyor. Onların deneyimlerinden yararlanmak benim gelişimimde artı bir değer katacaktır. İyi günler dilerim.

Merhabalar

Hoşgeldiniz Hakan Bey,

Keyifli forumlar. :saygilar:

Merhabalar

Teşekkür ederim Türker Bey.

Merhabalar

Hoşgeldiniz Hakan Bey, Keyifli Forumlar, kırımsız uçuşlar. :saygilar:

Merhabalar

Hoşgeldin hakan abi.

Bende Tokat Niksarlıyım :)

Tokat'dan Merhabalar

Teşekkürler Ali Bey ve Kazım kardeşim. Ben Zile'de çalışıyorum Kazım, aslen Mersinliyim. Tanıştığımıza memnun oldum.

Tokat'dan Merhabalar

Hakan Kendir' Alıntı:
Teşekkürler Ali Bey ve Kazım kardeşim. Ben Zile'de çalışıyorum Kazım, aslen Mersinliyim. Tanıştığımıza memnun oldum.

Bende tanıştığımıza memnun oldum abi

Tokat'dan Merhabalar

Hakan :RCKolik: ailemize hoşgeldiniz. Tokattan aktif sizle beraber 5 kişi olduk. :RCKolik: sayesinde biraraya geldik. Öncelikle forum kurucularına defalarca teşekkürler. Sizinle en kısa sürede biraraya gelmek isteriz. Uçuş alanımız pazar günlerisaat 13 ten sonra kömeç köyü yolundayız. Kar yağmur çamur devam. Bünyamin önler sanayide caminin yanında oto filmkaplama üzerine işyeri var.Orada buluşuruz. :RCKolik: :saygilar: :saygilar:

Tokat'dan Merhabalar

kazım bey sizlerede selam.
turhal end.mesl. makina blm. öğretmeniyim.
Sivasın başkentindenim. 20 yıl turhal şu an tokattayım.
Forum sayesinde bilgimi arttırıp kendi uçaklarımı uçurmaya başladım. Memlekete geldiğinizde tanışalım. Buluşma yerimizi yazdım.

Tokat'dan Merhabalar

Mehmet hocam merhabalar, ben de Zile Turizm Yüksekokulunda öğretim görevlisi olarak çalışıyorum. Doktora öğrenimimden dolayı henüz model uçağımı kutusundan çıkarıp kuramadım :D Müsait bir zamanda sizlerle tanışmak ve hobimi geliştirmek isterim.

Tokat'dan Merhabalar

Hakan bey cumartesi günleri 09,30 ile 12,00 arası okulumuzda havacılık klüp çalışmamız vardır. Uçağınız toplamaya yardımcı oluruz ve tanışırız. Görüşmek dileğiyle. :saygilar:

Tokat'dan Merhabalar

hoşgeldiniz Hakan bey, uçuşlarda sizide görmeyi çok isteriz ekip olarak. ekipte beni istiyodur şu sıralar aslında, bu hafta sonu katılabilmemizi temenni ediyorum : )

Tokat'dan Merhabalar

Hoşgeldiniz Hakan bey :saygilar: