Öncelikle herkese iyi akşamlar. Olay aslında başlıkta da belirttiğim gibidir. Fakat biraz öncesine gidelim. Ben bu hobiye seneler öncesinde başladım ve ilk helim walkera cb180d oldu. Bildiğiniz gibi başlangıç seviyeleri arasında nitekim çift pallilere göre biraz daha zor bir model 4.5 kanallı diye nitelendirenler var. Bununla bir hayli uğraşıp minicik odanın içinde sandalyeden kaldırıp masanın üzerine koyacal kadar bile alıştım ve daha sonrasında uzun süre simulasyonda farklı modeller uçurdum şuan dahil belki senelerce. Ve şimdi bir büyük heliye geçmek istiyorum ve bu model 2. el bir x50. Bu geçmişime bakarak bana bu modeli önerirmisiniz önerseniz de hayır onu alma onun yerine trex 500 al 600 al gibi birşey mi önerirsiniz. Bu arada yakıtlı tecrüben yok fakat makine muhendisliği okuyorum ve o dumanı bile seviyorum desem yeridir. Herşeye rağmen ayarı falanda beni korkutmuyor değil...
Ve biraz heliden bahsedeyim.
x50
3xHS-5625MG cyclic-collective pitch icin
1xHS-5625MG throttle
1xS9254 futaba rudder
1x imax bec+buji kizdirici
1x RCE G600 align governor
1xcylinder head temp recorder
1xGY401 futaba gyro
1xredline tt53 motor
kuyun:
Bazı parçaların iyi olduğunu biliyorum fakat ilk pro helim olacağı için uzak oldugum kısımalrda var özellikle patlarla alakalı noktalarda KISACASI bu heli nasıldır. BU arada şunuda belirteyim akrobasiye merakım ciddi anlamda var tabiki çokta hard olmasa bile bazı hareketleri bu ekpman bana yaptırır mı acaba ? Her türlü görüşünüze açığım teşekkürler...
Ve biraz heliden bahsedeyim.
x50
3xHS-5625MG cyclic-collective pitch icin
1xHS-5625MG throttle
1xS9254 futaba rudder
1x imax bec+buji kizdirici
1x RCE G600 align governor
1xcylinder head temp recorder
1xGY401 futaba gyro
1xredline tt53 motor
kuyun:
Bazı parçaların iyi olduğunu biliyorum fakat ilk pro helim olacağı için uzak oldugum kısımalrda var özellikle patlarla alakalı noktalarda KISACASI bu heli nasıldır. BU arada şunuda belirteyim akrobasiye merakım ciddi anlamda var tabiki çokta hard olmasa bile bazı hareketleri bu ekpman bana yaptırır mı acaba ? Her türlü görüşünüze açığım teşekkürler...