Değerli hocalarım merhaba,
Sizler ile tanışma
Kurs aşaması ve diğer ulaşabildiğim tüm konular hakkında detaylı bilgileri yine bu güzel forum aracılığı ile sizlerle paylaşacağım. Teşekkür ederim.
Sizler ile tanışma
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
bahsettiğim gibi model uçak konusu hakkında araştırmalar yapıp, kendimi bu konuda geliştirmeye niyetlendim. Bilgisiz olarak direk plan üzerinde çalışmak yerine bu tutkuyu uzmanlarından öğrenme isteği ile THK eğitimlerine göz gezdirdim. THK Model Uçak Serbest Rehber Öğretmen Başlangıç Kursu öğrendiğim kadarı ile daha önceleri sadece öğretmenlere açılıyormuş, şimdi ise üniversite öğrencileride bu kursa katılım sağlayabilecek. Bu kurs için gerekli başvurumu yaptım. Kurslar hakkında detaylı bilgiye
ulaşabilirsiniz. Bu kursu tercih etme sebebim bilgiyi öğrendikten sonra eğitimleri başkalarına kendimde verebilecek yetkiye sahip olabilmekti. Ayrıca Atatürk Üniversitesi Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği bölümüne ikinci üniversite olarak kayıt yaptırdım. Halen ön kayıtlar devam ediyor detaylı bilgiye
Kurs aşaması ve diğer ulaşabildiğim tüm konular hakkında detaylı bilgileri yine bu güzel forum aracılığı ile sizlerle paylaşacağım. Teşekkür ederim.