Teşekkürler

Bir cümle bile olsa forumda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu hobiye hiç bir şey bilmeden başladım, hala da fazla bir şey bilmiyorum çok yeniyim ama biliyorum ki bir sorun olursa burada tek tek emek verilerek dizin haline getirilmiş konuların arasında bir yerde cevabı bulacağım. O da olmadı birileri mutlaka sıkıntılarıma çare bulmaya bulmaya çalışacak. Bu yüzden tekrar teşekkür ediyorum menfaat gözetmeden bu kadar bilgiyi paylaştığınız emek verdiğiniz için...

Teşekkürler

Bu forumun emekçilerinden birisi olarak, bunları siz değerli üyelerimizden duymak inanın her şeye değiyor :RCKolik:

Teşekkürler

Akın Bey bu güzel geri bildirim için teşekkür ederiz. :saygilar:

Bundan yaklaşık 2 yıl kadar önceydi şuan bizimle olmayan arkadaşlarımızla şuan bizim olmadığımız Solaklar pistinde sohbet ederken forumlarla alakalı konuşuyorduk.

Forumlarda çok değerli bilgilerin bulunduğuna fakat yeni başlayan bir modelcinin bu dağınık kütüphanelerde kaybolacağına söz geliyordu. Yani sonuç olarak etrafında destek alabileceği tecrübeli bir modelci olmadan sadece forumlardan yardım alarak bu hobi yapılamazdı bizce. :(

Ama Mehmet Abi bizimle aynı fikirde değilmiş meğerse. :lollol: Henüz yapılamamış olduğunun yapılamayacak olmadığını düşünüyormuş. :laugh:

Taraflı bir yorum olarak düşünülebilir belki ama ben Rckolik Ailesinin bunu başardığını düşünüyorum. :RCKolik:

Ama bu konuda eğer Mehmet Abi'nin inancı ve emekleri olmasaydı şahsen bana göre olmaz birşeydi. Yeri gelmişken tekrar teşekkürler Mehmet Abi ve Rckolik Ailesi :saygilar:

Teşekkürler

Türker Akgün' Alıntı:
.....Taraflı bir yorum olarak düşünülebilir belki ama ben Rckolik Ailesinin bunu başardığını düşünüyorum. :RCKolik:

Ama bu konuda eğer Mehmet Abi'nin inancı ve emekleri olmasaydı şahsen bana göre olmaz birşeydi. Yeri gelmişken tekrar teşekkürler Mehmet Abi ve Rckolik Ailesi :saygilar:
Eğer şayet gerçekten bu hayali başardık ise bunu başta sen ve sonra tüm değerli üyelerimizin katkıları ile el birliği ile yaptık Türker'im :thumbup:

Teşekkürler

Temeli atan Mehmet kardeşim , üzerine tuğla koyan tüm değerli üyelerimiz.Bazen yanlış koyduğumuz tuğlaları düzelten , hatta aralarına bağlantı,kolon ve kirişler atan yine Mehmet kardeşim.Bu böyle gidiyor , tüm değerli üyelerimiz ve ustalarımız sayesinde , forumumuz gün geçtikçe daha bir güzel , daha bir keyifli hal alıyor.
İyi ki varsın sevgili kardeşim Mehmet , iyi ki varsın kardeşim Türker , iyi ki varsınız tüm değerli üstadlarım , abilerim ve kardeşlerim....İyi ki varsın :RCKolik:....