Teşekkürler RC Kolik

pardus

Çalışkan Uye
Öncelikle forum kurucularına böyle güzel bir forum yarattıkları için teşekkür ederim.

Forumun kurallarının olması, saygı çerçevesinde sohbetlerin ve paylaşımların bulunması. Bunun yanında bu düzenin korunması gerçekten çok önemli.

Bana göre işin en güzel yanlarından biride buraya üye olan hiçbir kimsenin erinmeden bir başkasına yardım ediyor oluşudur. Çok forum sitesinde bir şeyler araştırdım. Az çok bilirim böyle siteleri, ama ilk defa birisine üye oldum ve düzenli olarak takip ediyorum. Gerçekten kaliteli, bir şeyler bilen ve öğrenmek isteyen insanların bir araya geldiği bir forum.
Umarım bir gün herkesle bir şekilde tek tek tanışma fırsatım olur.

Emeği geçen herkese canı gönülden teşekkürler.

Teşekkürler RC Kolik

Bulut Bey böyle bir konu açarak bizi gerçekten gururlandırdınız, bu güzel geri bildirimleriniz için çok teşekkür ederiz. :halay:

Biz burada her zaman bir aile ortamı olsun istedik ve görüyorum ki bunu başarabilmişiz. :RCKolik:

Ben birçoğumuzun uzak yerlerde bile olsak her zaman birbirimizle biryerlerde denk gelip görüşeceğimize inanıyorum. Belki bir organizasyonda, belki de tesadüfen bambaşka bir sebeple bulunduğumuz yerlerde kimbilir...

Hiç görüşemesek bile forumumuz sayesinde görüşmüş kadar oluyoruz zaten diye de düşünüyorum. :thumbup:

Yeri gelmişken forumumuzun kurucusu Mehmet Küçüksarı'ya da bu forumu bize kazandırdığı için tekrar tekrar teşekkür ediyorum. :saygilar:

Teşekkürler RC Kolik

Bulut' Alıntı:
Öncelikle forum kurucularına böyle güzel bir forum yarattıkları için teşekkür ederim.

Forumun kurallarının olması, saygı çerçevesinde sohbetlerin ve paylaşımların bulunması. Bunun yanında bu düzenin korunması gerçekten çok önemli.
Başta Türker kardeşim olmak üzere değerli paylaşım ve bilgilerini bizlerden esirgemeyen tüm üyelerimiz ile beraber gerçekten çok büyük emek verdik %p

Özellikle ilk kurulum ve sonrasında forumun şekillenmesi düşündüğümüzden biraz daha zor oldu ama galiba sonunda oldu :thumbup:

Bu tür geri bildirimleri sizlerden almak, bence verilen tüm emeklerin, harcanan zamanın boşa gitmediğin en güzel göstergesi.

Inşallah çizgimizden hiç taviz vermeden hep beraber uzun yıllar boyunca bu şekilde devam edebiliriz.

Bu konuyu açıp, düşüncelerini bizlerle samimi bir şekilde paylaştığın için de ayrıca teşekkürler Bulut :RCKolik:

Teşekkürler RC Kolik

gerçekden de kaliteli insanların bir arada toplandığı düşüncelerin bilgilerin ve birikimlerin esirgenmeden paylaşıldığı üst düzey kalitede bir forum burası...

Teşekkürler RC Kolik

Her firsatta soyluyorum yinede solicem bu forum ve burdaki insanlar olmasaydi bendeki bu merak coktan vitrinde sus olmustu ve bitmisti.

Simdi ne kirmaktan korkuyorum nede kirdigim zaman sormaktan cunku burdaki hic kimse yardim etmekten yada yol gostermekten gucenmiyor.

Burdaki herkeze basta da mehmet abiye gercekten tesekkurler boyle bi forum ortami olusturdugu icin.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi