M Murathanaksoz Çalışkan Uye Katılım 14 Nis 2015 Mesajlar 495 Tepkime puanı 1,012 Web sitesi www.youtube.com İlgi Alanı Multikopter 7 Tem 2018 #1 Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Tepkiler: Türker Akgün ve Emre Kaman
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,979 Tepkime puanı 43,825 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 7 Tem 2018 #2 Burada hiç yaşam baslamamis ki terk edilmiş olsun Şaka bir yana güzel uçuş olmuş Bu arada burası neresi, sanki bu mekanda daha önce uçuş videosu izledim gibi geldi ? Tepkiler: Murathanaksoz
Burada hiç yaşam baslamamis ki terk edilmiş olsun Şaka bir yana güzel uçuş olmuş Bu arada burası neresi, sanki bu mekanda daha önce uçuş videosu izledim gibi geldi ?
Yalçın Aydın Çalışkan Uye Katılım 11 May 2018 Mesajlar 385 Tepkime puanı 388 Konum kayseri İlgi Alanı Hepsi 7 Tem 2018 #3 Mehmet abi sonunu izlemedin sanırım acı son Tepkiler: Mehmet Kucuksari ve Murathanaksoz
M Murathanaksoz Çalışkan Uye Katılım 14 Nis 2015 Mesajlar 495 Tepkime puanı 1,012 Web sitesi www.youtube.com İlgi Alanı Multikopter 7 Tem 2018 #4 Mehmet Kucuksari' Alıntı: Burada hiç yaşam baslamamis ki terk edilmiş olsun Şaka bir yana güzel uçuş olmuş Bu arada burası neresi, sanki bu mekanda daha önce uçuş videosu izledim gibi geldi ? Genişletmek için tıkla ... Burası Airsoft oyuncularının mekanı biz de dahil olduk gibi bir durum var =) Sanmam ilk akrobasi uçan benim, teşekkürler abi =) Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Mehmet Kucuksari' Alıntı: Burada hiç yaşam baslamamis ki terk edilmiş olsun Şaka bir yana güzel uçuş olmuş Bu arada burası neresi, sanki bu mekanda daha önce uçuş videosu izledim gibi geldi ? Genişletmek için tıkla ... Burası Airsoft oyuncularının mekanı biz de dahil olduk gibi bir durum var =) Sanmam ilk akrobasi uçan benim, teşekkürler abi =)
M Murathanaksoz Çalışkan Uye Katılım 14 Nis 2015 Mesajlar 495 Tepkime puanı 1,012 Web sitesi www.youtube.com İlgi Alanı Multikopter 7 Tem 2018 #5 yalçın kayseri' Alıntı: Mehmet abi sonunu izlemedin sanırım acı son Genişletmek için tıkla ... Sonda bi kaza var tabi hehe =)
yalçın kayseri' Alıntı: Mehmet abi sonunu izlemedin sanırım acı son Genişletmek için tıkla ... Sonda bi kaza var tabi hehe =)
Deniz Tanrıverdi RcFanatik Katılım 1 Eki 2014 Mesajlar 3,081 Tepkime puanı 5,883 Yaş 53 İlgi Alanı Uçak 7 Tem 2018 #6 Az airsoft oyunu oynamadım burada... Epey temizlik yapılmış son gördüğümden bu yana... Tepkiler: Murathanaksoz
M Murathanaksoz Çalışkan Uye Katılım 14 Nis 2015 Mesajlar 495 Tepkime puanı 1,012 Web sitesi www.youtube.com İlgi Alanı Multikopter 9 Tem 2018 #7 Deniz Tanrıverdi' Alıntı: Az airsoft oyunu oynamadım burada... Epey temizlik yapılmış son gördüğümden bu yana... Genişletmek için tıkla ... o zaman sıradaki video sizin için geliyor =) Tepkiler: Türker Akgün, Deniz Tanrıverdi, Mehmet ÖZER ve 1 kişi daha
Deniz Tanrıverdi' Alıntı: Az airsoft oyunu oynamadım burada... Epey temizlik yapılmış son gördüğümden bu yana... Genişletmek için tıkla ... o zaman sıradaki video sizin için geliyor =)