Arkadaşlar telefona görüntü aktarmalı bir quadkopter yapmak istiyorum.Lcd ve bilgisayara nasıl aktaracağımı biliyorum ama telefona nasıl aktaracağımı bilmiyorum.Bir de aşağıda paylaşacağım liste birbiri ile uyumlu mu ne düşünüyorsunuz.Uyumlu ise en kısa sipariş vermek istiyorum.Sizin düşünceleriniz benim için önemli.Ağırlığı yaklaşık 1900 gram civarında olacak.
frame=S500 Glass Fiber Quadcopter Frame 480mm - Integrated PCB Version
motor=Sunnysky X3508S 700KV Brushless Motor for 680-1000 Size Multi-rotor (NOT=frame sitesinde önerilen motor 800-1000 kv arasında öneriliyor ben 700 kv olan bu motoru seçtim uygunluğu sizce nasıldır?)
esc=Hobby King 30A ESC 3A UBEC
pil=Turnigy 4000mAh 4S 30C Lipo Pack
pervane=Hobbyking™ Slowfly Propeller 11x4.5 Black (CW/CCW) (4pcs)
alıcı verici=Boscam TS351+RC805 5.8G FPV 200mW AV Transmitter TX 2KM for 5.8GHz Rx Receiver
kontrol kartı=APM Flight Controller Set APM 2.8 6M/H GPS & OSD & Radio Telemetry etc
kumanda=Turnigy 9X 9Ch Transmitter w/ Module & 8ch Receiver (Mode 2) (v2 Firmware) (Uygun ve işime yarayacak en uygun kumanda bu geldi bana sizin başka önereceğiniz kumanda var mı?)
kamera=RunCam FULL HD 1080P 120 degree FPV CAMERA (DC 5V)
seçtiğim malzemler bunlar ek olarak eklemem başka bir malzeme var mı? Cevaplarınızı bekliyorum.Teşekkür ederim.
frame=S500 Glass Fiber Quadcopter Frame 480mm - Integrated PCB Version
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
motor=Sunnysky X3508S 700KV Brushless Motor for 680-1000 Size Multi-rotor (NOT=frame sitesinde önerilen motor 800-1000 kv arasında öneriliyor ben 700 kv olan bu motoru seçtim uygunluğu sizce nasıldır?)
esc=Hobby King 30A ESC 3A UBEC
pil=Turnigy 4000mAh 4S 30C Lipo Pack
pervane=Hobbyking™ Slowfly Propeller 11x4.5 Black (CW/CCW) (4pcs)
alıcı verici=Boscam TS351+RC805 5.8G FPV 200mW AV Transmitter TX 2KM for 5.8GHz Rx Receiver
kontrol kartı=APM Flight Controller Set APM 2.8 6M/H GPS & OSD & Radio Telemetry etc
kumanda=Turnigy 9X 9Ch Transmitter w/ Module & 8ch Receiver (Mode 2) (v2 Firmware) (Uygun ve işime yarayacak en uygun kumanda bu geldi bana sizin başka önereceğiniz kumanda var mı?)
kamera=RunCam FULL HD 1080P 120 degree FPV CAMERA (DC 5V)
seçtiğim malzemler bunlar ek olarak eklemem başka bir malzeme var mı? Cevaplarınızı bekliyorum.Teşekkür ederim.