Selamunaleyküm, hazırda kullanılan bir makina var daha düşük maliyetli şekilde bu projeyi hayata geçirmek istiyorum. Mantık basit lakin eletronik bilgim eksik olduğundan doğru olan parçaları doğru kombinasyon ile çalıştırmak ve bu konu hakkında sizden yardım almak istiyorum. Kısaca özetlemek gerekirse , iki adet orta halli motoru bir profile karşılıklı olarak sabitleyerek akabinde iki motora gergin bir ip bağlayıp aynı hızda dönmesini sağlamak istiyorum. Bu bağlantıda ihtiyacım olan parçaları az çok biliyorum lakin elektronik terimlerden uzak olduğumdan kombinasyon nasıl yapılır hiçbir fikrim yok.
Hazırdaki makina örneği ;
Sistem elektrikle çalışmaktadır, arada muhtemelen kontrol ünitesine bağlı 220 yi 12 ye çeviren aparat mevcut, gözükmeyen noktada ayak pedalı var ve aşağıdan müdahele edilerek başlayıp durduruluyor. Böyle bir projem var bu konu hakkında yardımcı olursanız çok minnettar olurum. Şimdiden herkeze teşekkür ederim.
Hazırdaki makina örneği ;
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Sistem elektrikle çalışmaktadır, arada muhtemelen kontrol ünitesine bağlı 220 yi 12 ye çeviren aparat mevcut, gözükmeyen noktada ayak pedalı var ve aşağıdan müdahele edilerek başlayıp durduruluyor. Böyle bir projem var bu konu hakkında yardımcı olursanız çok minnettar olurum. Şimdiden herkeze teşekkür ederim.