tekrar rckolik olmak varmış

Ayhan T@N

Yeni Uye
merhaba uzun bir süre ara verdikten sonra tekrar dönüş yapmak güzel ama birçok şey değişmiş ve yenilenmiş
netten ikinci el cessna boş gövde aldım plastik gövde iyi sayılır
kumanda flysky fsi6-fsia6b
diğerlerinin siparişlerini geçtim tamamlamaya calışacağim
sıkıntılar var sizden yardım bekliyorum
burda olmak güzel
herkese sevgi ve selam olsun

Hoşgeldiniz. En önemli yeniliğimiz muhatap olduğumuz kişileri adı ile soyadı ile tanıma konusundaki kararlılığımız. O nedenle nicklerimizi isim soyadı şeklinde oluşturmaya özen gösteriyoruz.

çok teşekkür ederim ok değiştirdim eskiden aldığım nick idi dakka 1 gol 1 : :saygilar:

Tekrar aramıza hoşgeldiniz Ayhan bey.

Uçuş tecrübeniz nasıl ? Daha önce hangi modelleri uçurdunuz ?

Eğer Cessna ilk modeliniz olacaksa, bence uçurmadan önce şu konulara mutlaka göz atın ;)

yok ilk modelim değil bundan önce mavi mantar, çaylak,yak54, wingdragon modellerini kullandım şimdi cessna 182 topluyorum uçuş videoları paylaşacağım
genede vermiş olduğunuz linkleride inceleyeceğim eksiklerimi tamamlarım çok teşekkür ederim

Hoş geldiniz Ayhan bey. :saygilar: :RCKolik:

Ayhan Tan' Alıntı:
çok teşekkür ederim ok değiştirdim eskiden aldığım nick idi dakka 1 gol 1 : :saygilar:

Dakka bir gol bir falan değil. Öncelikle adınızı ve soyadınızı kullandığınız için çok teşekkür ederim tüm arkadaşlarım adına. Tekrar hoşgeldiniz. Bilirsiniz biz burada birbirimize gol atmak yerine destek olmayı tercih ederiz. :D :D :D
İstanbul'da nerede uçuyorsunuz?

çok teşekkür ederim herkeze
çatalca civarları
cessnayı topluyum Hezarfen Havaalanı de gideceğim

Hoşgeldiniz Ayhan Bey,

Cesna hayırlı olsun, aradan zaman geçmiş belki ama kısa sürede tekrar adapte olabileceğinizi düşünüyorum.

Keyifli forumlar. :saygilar:

Hoş geldiniz Ayhan bey. En kısa sürede tekrar adapte olabilmeniz dileği ile :saygilar:

burdan herkeze cok tesekkur ederim