Tekirdağdan Selamlar.

İbrahim ÜNAL

Çalışkan Uye
İlgi Alanı
Multikopter
Adı : İbrahim
Soyadı : ÜNAL
Nereden : Tekirdağ
Mesleği : Astsubay
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : Mustang P51
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: Yeni Başlıyorum ilk modelim Mustang P51
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Google'den buldum.
Kullandığım Model(ler) : Mustang P51 Henüz kullanamadım :)

Forumdaki tüm arkadaşlara selamlar. Tekirdağlıyım ama şu an için şırnakta görevliyim. Uzun süren rc ucak merakıma bir p51 mustang alarak başlamak istedim. Ama henüz daha hiçbir bilgim yok.

Güncelleme: Şu an için Çankırıda ikamet etmekteyim [emoji2]

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Aramıza Hosgeldin Ibrahim bey. Modeliniz gayet guzel ama ne yazık ki ilk model olarak uygun degil.

Ozelden gelen mesaja bakarsanız orada gerekli yönlendirmeleri göreceksiniz. Bolca sim çalışıp uçakla ilgili konuları okumanı ve başlangıç modeli olarak da Trainer bir model almanızı öneririm.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tekirdağdan Selamlar.

Hoş geldiniz. Keyifli forumlar. :saygilar: :RCKolik:

Tekirdağdan Selamlar.

Hoşgeldiniz İbrahim Bey,

Keyifli forumlar. :saygilar:

Tekirdağdan Selamlar.

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Aramıza Hosgeldin Ibrahim bey. Modeliniz gayet guzel ama ne yazık ki ilk model olarak uygun degil.

Ozelden gelen mesaja bakarsanız orada gerekli yönlendirmeleri göreceksiniz. Bolca sim çalışıp uçakla ilgili konuları okumanı ve başlangıç modeli olarak da Trainer bir model almanızı öneririm.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Teşekkürler önerileriniz için ama bu konuda kendime güvenim biraz fazla. Birde bulunduğum yerde bu işe gönül vermiş bir kaç arkadaş ta buldum onlar bana öğretecekler biraz. Uçurmak için sabırsızlanıyorum şu an o bana ben ona bakıyoruz sadece. Bu smilasyonların fiyatı ne kadar acaba uygun bi smilasyon nereden alabilirim.

Tekirdağdan Selamlar.

İbrahim ÜNAL' Alıntı:
Teşekkürler önerileriniz için ama bu konuda kendime güvenim biraz fazla...
Kendinize güveninizin fazla olmasının sebebi nedir acaba İbrahim bey, merak ettim ?

Uçma konusunda üstün bir yetenekle doğmuş olduğunuzu daha henüz hiç uçmamışken nasıl farkedebildiniz acaba. :laugh:

Eğer söylediğiniz gibi hiç uçuş deneyiminiz olmadıysa ve Mehmet abinin söylediği gibi simulatörde pilotaj kazanmadan bu uçağı uçurmaya çalışırsanız sonuç kırım olacaktır.

Eğer öyle olmazsa ve siz sağlıklı bir şekildu bu uçağı uçurabilirseniz işte o zaman üstün bir yeteneğiniz olduğunu hepimiz görmüş olacağız. :)

Tekirdağdan Selamlar.

Aramıza Hoşgeldiniz İbrahim Bey.

Tekirdağdan Selamlar.

Türker Akgün' Alıntı:
Kendinize güveninizin fazla olmasının sebebi nedir acaba İbrahim bey, merak ettim ?

Uçma konusunda üstün bir yetenekle doğmuş olduğunuzu daha henüz hiç uçmamışken nasıl farkedebildiniz acaba. :laugh:

Eğer söylediğiniz gibi hiç uçuş deneyiminiz olmadıysa ve Mehmet abinin söylediği gibi simulatörde pilotaj kazanmadan bu uçağı uçurmaya çalışırsanız sonuç kırım olacaktır.

Eğer öyle olmazsa ve siz sağlıklı bir şekildu bu uçağı uçurabilirseniz işte o zaman üstün bir yeteneğiniz olduğunu hepimiz görmüş olacağız. :)
Bir iki bün içinde ilk uçuşumu gerçekleştireceğim kısmetse. Sonucu burdan paylaşırım. Smilasyon almayada karar verdim önce biraz alıştırma yapmak şart sanırım yorumlarınıza bakılırsa :)