Tanışma

İlgi Alanı
Uçak
Merhabalar
Ben İsmail BAYAT
Diyarbakır'da Başkomiser olarak görev yapıyorum.
Model Uçaklarla çok ilgileniyorum. Bu konudaki merakım nedeniyle aranızdayım.
Modelcilik tecrübem hiç olmadığı için sizin tecrübelerinizden ve engin bilgilerinizden faydalanmak istiyorum. Tabi izin verirseniz.
Forumu internetten gördüm ve gördüğüm kadarıyla da tecrübe kokusu aldım. İnşallah faydalı olur benim için.
Şu an için evimde Giles 202 modelim var ama hala toparlayamadım. Çünkü motoru yok :'(
Aranızda olmak mutluluk verici. Saygılarımla...

Tanışma

Aramıza hosgeldiniz Ismail bey :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ynt: Tanışma

İsmail bey aramıza hoşgeldin. Forumda tatmin edici ve zengin bir içerik var. Aradıgınız ve cevap bulamadıgınız konulardada başlık açarsanız, arkadaşlarımız bilgileri dahilinde cevaplayacaktır.
Şimdiden iyi forumlar.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tanışma

Oleyyy... Bir uçakçı daha! :D

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tanışma

Aramıza hoşgeldiniz keyifli forumlar.
Sümer abi pek tanışma konularına takılmazdı özellikle sizin mesaja epey bir sevinmiş.
Bu da iyiye işaret [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106]
En tecrübeli abimiz size yardımcı olacak demektir bu da büyük bir avantaj.[emoji4]

Tanışma

Hoşgeldiniz İsmail Bey... :saygilar: , uçağı hepimiz severiz , gaza basıyorsunuz , elevatörü de geri çektiniz miydi , tamam , uçtu....Gerisi bolca pratik yapmaya kalıyor...

..................kızma Sümer abi kızma..... :D , şaka yapıyorum yaa... :lollol:

Keyifli forumlar dilerim İsmail bey... :saygilar:

Tanışma

Bekara karı boşamak kolaymış Hakan'cığım! [emoji14]

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İsmail Bey hoşgeldiniz. Diyarbakırda bi ara iyi bir uçakçı vardı. En son bir sene önce uçuşunu izlemiştim. Gerçi biraz tehlikeli bulmuştum ama... nedeni üniversite kampüsünde zaman zaman öğrencilerin bulunduğu yerlerin üstünde uçmasıydı.
Dicle üniversitesi Eğitim fakültesinde öğretim görevlisiydi. İsmini anımsayamadım ama bulursam yazarım. Hala orada mı bilemiyorum.

Tanışma

Cahit Kaş' Alıntı:
İsmail Bey hoşgeldiniz. Diyarbakırda bi ara iyi bir uçakçı vardı. En son bir sene önce uçuşunu izlemiştim. Gerçi biraz tehlikeli bulmuştum ama... nedeni üniversite kampüsünde zaman zaman öğrencilerin bulunduğu yerlerin üstünde uçmasıydı.
Dicle üniversitesi Eğitim fakültesinde öğretim görevlisiydi. İsmini anımsayamadım ama bulursam yazarım. Hala orada mı bilemiyorum.

Cahit Abi teşekkür ediyorum. Ben 4 yıldır Diyarbakır'dayım belki ismini söyleseniz tanırım kendisini.