TANIŞMA

yunusemreinanc

Yeni Uye
Merhabalar,

Adım Yunus Emre İnanç, Balıkesir'de yaşıyorum, 30 yaşındayım, jeoloji mühendisiyim ve madencillikle uğraşıyorum. RC uçaklarla ilgileniyorum. Uzun zamandır model uçaklara ilgim olmasına rağmen fırsat bulup herhangi bir model tecrübesi edinemedim. Artık modelciliğe girme kararını aldığım sırada bilgi toplamak için internette karşılaştım sizlerle. Şuan kullandığım bir model yok ama çizim planlarını yaptım elektronik seçimleri ve pervane seçimlerinde zorlanıyorum eminim, siz değerli arkadaşların/abilerin tecrübeleri ve yönlendirmeleri ile ilk model uçağıma kavuşmuş olacağım. Neden satın almak yerine ilk modelimi kendim yapmak istiyorum? Çünkü harika emek harcayarak güzel bir şeyler ortaya koyabilmek harika bir şey. Teşekkürler.

TANIŞMA

Aramıza Hosgeldin Yunus.

Su konuya mutlaka bir goz at. Sana tahsiyem ilk modelin hazır bir model olsun. Yine de son karar senin..

https://www.rckolik.com/yeni-modelci-adaylari-icin-ilk-okunmasi-tavsiye-edilen-konular-t5357.0.html

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ynt: TANIŞMA

Yunus aramıza hoşgeldin. Hedefleri büyük tutarak başdan modelci olma yoluna girmişsin. Tebrik ediyorum seni. Kendi yaptığın bir modelin uçtugunu görmek gerçekden güzel bir duygu. Umarım bu duyguyu sende tadarsın.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

TANIŞMA

Hepinize bu sıcak karşılamanız ve vermiş olduğunuz tavsiyeler için teşekkür ederim. Saygılarımla.