Tanisma
Öncelikle tesekkurler ayrıca özür dilerim tanışma konusunu pek ciddiye almamıştim amacım bir an önce konu açıp soru sorabilmekti fakat indeks leri gorunce ciddi anlamda bir şok yaşadım ben türkçe kaynak yok diye yakınirken gerçekten çok başarılı bir iş cikarmissiniz.
Tekrar özür dileyerek bu guzel ortami gordukten sonra samimi bir şekilde kendimi tanıtmak isterim
Adım mehmet memleket trabzon samsunda yaşıyorum okul kayseride olduğu için malum vaktimin çoğu kayseride geçiyor
Erciyes üni. Eem bölümünde okuyorum 2. Sınıfa geçtim
Elektronikle az çok içli disliyim derinlerde yatan bir RC tutkusuna boş vaktimin bol olması sebebiyle internette gezerken bi bakiyim dedim ve cikamadim.
Su an Amerikadayım ve quad toplamayı düşünüyorum başka bir forumda konu acmistim sorularıma cevap alamayınca şans eseri denk geldiğim bu siteyede kaydolup şansımı denemek istedim fakat muazzam bir şekilde kategorilenmis arşivleri gorunce bunlari incelemeden soru sormanin bi hakaret olucagini düşündüm
Sonuç olarak yeni başlayanlar için konularını komple bitirdikten
Sonra sorularıma cevap alamazsam ki çok olası değil
sizlerin engin bilgisine basvurucam...
Mükemmel bir iş cikarmissiniz tekrar tesekkurler ve çalışmalarınız daim olur inşallah çünkü hazırlanan kaynaklar muazzam..
Son olarak inşallah turkiyeye döndüğümde eğer mümkünse kayseride ki arkadaşlarla tanışmayı isterim..