Tanışma

Redshift

Yeni Uye
Merhaba arkadaşlar aşağıda forum kurallarına uygun olarak kişisel bilgi ve ilgi alanlarımı paylaştım. Umarım yeni katıldığım rckolik ailesinde faydalı olurum. Oğlum için katıldığım bu forumda sizlerle paylaştığım ve sizlerden edindiğim bilgilerle faydalı olmak isteğim çok. İnanıyorumki rckolik ailesi olarak, ben ve benim gibi arkadaşlardan desteklerinizi esirgemezsiniz.

Adı : Orhan
Soyadı : Koçyiğit
Nereden : Kocaeli / izmit
Mesleği : Serbest
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : Cheerson CX-20 multikopter
Var ise Modelcilik Tecrübeniz : yok
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : multikopter almadan önce karar vermek için yaptığım forum araştırmaları için google dan
Kullandığım Model(ler) : Cheerson cx-20 multikopter

Güvenli bir yer bulduğumda deneme uçuşlarının videolarını sizlerle paylaşacağım.

Outlet center arka otopark alanındaki sürüş deneyiminin akşamında keyfi süper olan Semih beyin görüntüsünü sizlerle paylaşmak istedim.
Çekim yapılan Yer : Cumhuriyet parkı meydanı

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Tanışma

Hoşgeldiniz Orhan Bey,

Oğlunuz güzel birşeye vesile olmuş ve sizde bu hobiye başlamış olmuşsunuz. :) Baba-Oğul keyifle icra etmenizi dilerim. :thumbup:

Kocaeli'de birkaç noktada buluşmalar yapılmakta. Bunlardan birinde ben ve Mehmet abi helikopter ağırlıklı bir araya geliyoruz, müsait olursanız bekleriz.

Birde devam eden mesajlarınızda size isminizle hitap edebilmemiz için nick name (Redshift) değilde isminizi kullanmaz daha faydalı olur bence.

Keyifli forumlar. :saygilar:

Tanışma

Aramıza hosgeldiniz Orhan Bey, şimdiden keyifli forumlar :RCKolik:

Tanışma

Orhan bey foruma hoşgeldiniz :saygilar: bu şekilde baba oğul beraber bu hobi ile ilgilenildiğini görünce inanın çok hoşuma gidiyor :thumbup: bu arada kocaelide olmanız sizin iyin çok büyük bir avantaj zira Mehmet ve Türker abilerimizde kocaelinde bulunuyor ki yardım konusunda çok şanslı olduğunuzu söylemem gerek :halay: :RCKolik:

Tanışma

İyi dilekleriniz ve hoş sohbetleriniz için çok teşekkür ederim. İlerleyen zamanlarda bizlerde sizlerin programlarınızda yer almayı çok isteriz. '' ( Redshift ) oğlumun niki ''.
yenilikler eğitimler ve toplanmalarda haberimiz olursa katılmak isteriz. Saygılarımla Orhan

Tanışma

Hoşgeldiniz Orhan bey, emin olabilirsiniz ki dünyanın en zevkli hobilerinden birine başladınız.

Tanışma

Yucacık buluşmaları hafta sonlarına denk gelirse; oğlumla beraber bizlerde arkadaşlık yapmak isteriz sevgili dostlar.

Tanışma

Bu hafta sonu hariç olmak uzere hava iyi oldugu her hafta sonu pazar gibi sahada oluyoruz Orhan Bey. Müsait bir zamanda bizler de sizinle tanışmak isteriz :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tanışma

Tekrar merhaba arkadaşlar.
Oğlum semih beyle outlet center arka otopark alanında bir iki deneme uçuşu yaptık. Herşey çok güzeldi ama hava çok rüzgaylıydı. Özellikle ikinci videoda resmen rüzgazla cebelleştik :)
Quadcopter boşken ve kamera üzerindeyken gayet başarılı ama rüzgar yükü çok önemli. bir iki defa yön vermede ve sürüşte sorunlar yaşadık.
Çok profosyonel olmasa da kazasız belasız bir uçuş olduğu için mutluyuz.
İlk denememiz olması sebebiyle çekimlerde aksaklıklar oldu :) izlediğinizde bunu göreceksiniz.
Çekimler samsung galaxy S4 cep telefonu ile yapıldı. Özel bir paratla gimbala monte ettim.
Çekimlere quadcopteri havadan başlatma sebebimiz yerler çok ama çok tozluydu ve kalkışta her yer toz duman oluyordu. Hem cihaz hemde kamera tozlanmaması için bunu tercih ettik.

Tanışma

Denemelerin sorunsuz geçmesine sevindik. :thumbup: Özellikle S4'ün can sağlığı açısından ayrıca güzel olmuş. :laugh:

Paylaşım için teşekkürler Orhan Bey. :RCKolik: