Merhaba arkadaşlar aşağıda forum kurallarına uygun olarak kişisel bilgi ve ilgi alanlarımı paylaştım. Umarım yeni katıldığım rckolik ailesinde faydalı olurum. Oğlum için katıldığım bu forumda sizlerle paylaştığım ve sizlerden edindiğim bilgilerle faydalı olmak isteğim çok. İnanıyorumki rckolik ailesi olarak, ben ve benim gibi arkadaşlardan desteklerinizi esirgemezsiniz.
Adı : Orhan
Soyadı : Koçyiğit
Nereden : Kocaeli / izmit
Mesleği : Serbest
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : Cheerson CX-20 multikopter
Var ise Modelcilik Tecrübeniz : yok
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : multikopter almadan önce karar vermek için yaptığım forum araştırmaları için google dan
Kullandığım Model(ler) : Cheerson cx-20 multikopter
Güvenli bir yer bulduğumda deneme uçuşlarının videolarını sizlerle paylaşacağım.
Outlet center arka otopark alanındaki sürüş deneyiminin akşamında keyfi süper olan Semih beyin görüntüsünü sizlerle paylaşmak istedim.
Çekim yapılan Yer : Cumhuriyet parkı meydanı
Adı : Orhan
Soyadı : Koçyiğit
Nereden : Kocaeli / izmit
Mesleği : Serbest
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : Cheerson CX-20 multikopter
Var ise Modelcilik Tecrübeniz : yok
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : multikopter almadan önce karar vermek için yaptığım forum araştırmaları için google dan
Kullandığım Model(ler) : Cheerson cx-20 multikopter
Güvenli bir yer bulduğumda deneme uçuşlarının videolarını sizlerle paylaşacağım.
Outlet center arka otopark alanındaki sürüş deneyiminin akşamında keyfi süper olan Semih beyin görüntüsünü sizlerle paylaşmak istedim.
Çekim yapılan Yer : Cumhuriyet parkı meydanı
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol