tanışma

ahmet maydos

Yeni Uye
merhabalar aranıza denizliden katılıyorum 1964 dogumluyum ucak ve teknelere merakım var hayalim kendi ucagımı yapıp ucurmak

Ynt: tanışma

Hoşgeldiniz Ahmet Bey.

HTC Desire X cihazımdan gönderildi

tanışma

Hoşgeldiniz Ahmet Bey,

Umarım hayallerinize ulaşırsınız.

Keyifli forumlar. :saygilar:

tanışma

merhaba hoş geldiniz ahmet hocam güzel uçaklar yaparsınız inş uçak yaparken ben çok zevk alıyorum :laugh:

tanışma

merhaba ahmet abi :saygilar: bende bu forumda yeniyim sizin gibi ilk rc uçağımı yapmak istiyorum %p şimdilik forumda benim gibi dolaşın bilgi toplayın abilerimin dediği gibi bu iş sabır işiymiş bende yeni yeni anlamaya başlıyorum tekrardan hoşgeldiniz sizin için oldukça yararlı bir forum olacak :saygilar:

tanışma

Hoş geldiniz Ahmet bey bu işin en önemli kısmı sabır ve zaman bende 2005 ten beri hobbyle uğraşıyorum son 4 yıldır heli ve uçak ile ilgileniyorum ama yoğunluğum uçak ile oldu parçalar hariç bütün uçaklarımı kendim yaptım internet dışında tecrübeli bir yardımcım olmadığı için uçurmak iki senemi aldı yinede eksiklerim çok o yüzden bu gibi forum siteleri insanlar için cidden niğmet ben eksiklerimi ve hatalarımı bu niğmet sayesinde görebiliyorum size acizane tavsiyem sabırlı olun inanın keyif alacaksınız bazen hayal kırıklığı yaşasanızda bu işten keyif alacaksınız çünkü bu hobi bende bir tutku oldu :) buradaki hobidaşlarımı sevgi ile selamlıyorum.