Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
rckolik site üyesi bütün arkadaşlara selamlar ben hatay/iskenderun /fethiye den fatih profosyonel maketgemi yapmaktayım bununla alakalı çeşitli sitelere üyeyim yapmış olduğum ve yarım bıraktığım ( emeklilikte tamamlayacağım )ve sergi açmayı düşündügüm modellerim var eskidende var dı da şu sıralar uçak modelciligine merak sardım thk den sertifikam maketgemi yapımdanda usta ögretici belgem var buna mukabil deniz müzesi vs yerlerde usta ögretici olarak kurs verdim umarım siz kardeşlerim ile güzel ve modelli günler geçiririz saygılar
hoşgeldiniz Fatih Bey. bende yeniyim forumda fakat gemi model yapımını görünce dayanamadım forum abilerinden önce davrandım, kusura bakmasınlar : ) benimde çok hoşuma gidiyor statik gemi modelleri, özellikle eski tip büyük yelkenlileri gördükçe içim eriyor : D örnek resimlerinizi beklerim ben artık
Fatih bey aramıza hoşgeldiniz.Bende de emekli olunca yaparım diye biriktirdiğim 20 kutudan fazla 1:32 1:48 uçak maketlerim var.Kağıt üzerinde emekli oldum ama bu ülkede gerçek emeklilik biraz zor görünüyor.
keyifli forumlar dilerim.Çalışmalarınıza ait görseller bekliyoruz.
Forumumuzda az da olsa "Statik Modeller"le alakalı paylaşımda bulunan üyelerimiz oldu. Sizin gibi bir ustadan da bu bölümü zenginleştirecek paylaşımlar görmeyi çok isteriz.
Fatih bey aramıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz.
Her ne kadar rc model forumu olsak da , statik model kısmımız sayenizde daha aktif ve daha görselli olacaktır inşallah.
Çalışmalarınızı dört gözle bekliyoruz.
Statik modelcilik başlıbaşına bir sanattır ve bu alanda uğraşan abi ve kardeşlerimiz de gözümüzde birer sanatkardır.
Sizin gibi üstad bir sanatkarın forumumuzu onurlandırması , bizlere ziyadesiyle mutluluk bahşetti.Tekrar hoşgeldiniz aramıza....