Tanışma

emreaydin93

Yeni Uye
Adı : Emre
Soyadı : Aydın
Nereden : İstanbul
Mesleği : Öğrenci-İş arıyor. :)
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli / Uçak / Araba..) : Daha çok helikopter ancak arabalara da ilgi duyuyorum.
Var ise Modelcilik Tecrübeniz:
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Google da istediğim özel bir helikpteri araştırırken tedüfen buldum.
Kullandığım Model(ler) : Yok.

Merhabalar yukarıda kendimi tanıttım. Aranızda olmaktan mutlu olacağımı düşünüyorum ve olucam da. :) Model merakım hep vardı. Her erkek çocuğunun vardır. Çünkü daha çocukken başladık bu işe. :thumbup: Herkese bol hobili günler. ;)

Tanışma

Hoşgeldiniz ;)

Bi an emre aydın foruma üye mi oldu dedim, isim benzerliğiymiş :laugh:

Yeni başlayanlar İndeks konuları çok faydalı bilgilerle dolu, tavsiye ederim. Düşündüğünüz modelden bahsetmemişsiniz, özel değilse paylaşır mısınız? Fikirlerimizi paylaşırız.

Keyifli forumlar

Tanışma

Merhaba abi hoş buldum teşekkür ederim. :) Ben alışkınım bu duruma özellikle yeni tanışmalarda Emre Aydın espiri konusu oluyor. :laugh: Abi tabiki de özel değil paylaşırım. İstediğim model şu: Thunder tiger the raptor g4

:saygilar:

Tanışma

Aramıza Hosgeldin Emre. Raptor G4 inceleme ve uçuş konuları forumuzda mevcut. Bu arada unutmadan yeni hobin hayırlı olsun.

Ilk etapta hemen simulator çalısmalarına başlamanı öneririm. Diger detaylar ekte :

https://www.rckolik.com/yeni-modelci-adaylari-icin-ilk-okunmasi-tavsiye-edilen-konular-t5357.0.html

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tanışma

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Aramıza Hosgeldin Emre. Raptor G4 inceleme ve uçuş konuları forumuzda mevcut. Bu arada unutmadan yeni hobin hayırlı olsun.

Ilk etapta hemen simulator çalısmalarına başlamanı öneririm. Diger detaylar ekte :

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çok teşekkür ederim hoş buldum. :) Pc mi değiştirmem gerekiyor aksi takdirde benim pc hayatta kaldırmaz o simülatörü. :laugh: Link için çok teşekkürler. Ayrıca yeni başlayanlar için yazılmış konuların çoğunu okudum. Baya bilgi sahibi oldum. Raptor G4 e aşık oldum diyebilirim. :) Bakalım önümüzdeki yaza hem simülatörde hem de ekonomik olarak hazır olduğumda almayı planlıyorum. Tekrar teşekkürler, iyi forumlar. :)