Tanışma

İlgi Alanı
Hepsi
Adı : Salih
Soyadı : KILIÇ
Nereden : Kırşehr
Mesleği : Memur
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli / Uçak / Araba..) : Quadcopter
Var ise Modelcilik Tecrübeniz:
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : İnternetten
Kullandığım Model(ler) : V922 ve Yd917

Tanışma

modelcilik tecrübem yok. quadcopter siparişi verdim bekliyorum şimdi. Geldiğinde yavaş yavaş yapmaya başlayacağım. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum...

Tanışma

Tekrar hosgeldiniz diyelim Salih Bey.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tanışma

teşekkür ederim. Forumda sorularıma kimse cevap vermiyor. Sizce bu durumun sebebi nedir?

Tanışma

hoşgeldiniz ;)

haftasonları çayırlıklar çimenlikler canlı forum cansız olur genelde. öyle büyük kitleleri peşinden koşturan bir hobi değil, sayımız kısıtlı... Ben de eve geldim biraz ısınmaya çalışıyorum, yemeğimi yedim falan ;) Çoğu arkadaş benzer durumlardadır.

Tanışma

gazel gazel' Alıntı:
teşekkür ederim. Forumda sorularıma kimse cevap vermiyor. Sizce bu durumun sebebi nedir?
Sahsi fikrimi sorarsaniz, ilk seferinde sadece zorunluluk olarak tanisma konusu actiniz, bu cok bariz bir sekilde belli. Mesela ben o konuda isminizi sordum, sorali ne kadar oldu ama ancak bugun cevap verdiniz.

Neticede forumda insanlar kendi ozel vakitlerinden vakit ayirip cevap veriyorlar. Son zamanlarda forumlara sadece ihtiyacini hemen alip, gitmek isteyen o kadar cok insan uye oluyor ki. Oysa biz burayi sadece bilgi alma degil, ayni zamanda paylasma amacli kurduk. Bunu yapanlar ailenin bir parcasi oldu ve her konuda her zaman destek aldilar. Ama hemen alip, kacayim diyenler ise cogu zaman elleri bos ayrilmak zorunda kaldilar.

Tanışma

Diger bir hususta Ozellikle quadro konusunda nerede ise sonsuz secenek var. O yuzden size zamaninda Ozellikle konu olarak paylasilmis Ekipmanlari tercih etmenizi onerdim. Siz ise sitelerden bulduklarinizi kullanmak istediginiz.

Insanlarin bu tamamdir demesi icin bunlari kullanmis olmasi lazim. Takdir edersiniz ki bu her zaman mumkun olmuyor. Bu da cevap alamamaniz ile ilgili teknik bir sebep olabilir.

Tanışma

teşekkür ederim cevaplarınız için. Mehmet bey belli ki foruma çok yakından takip ediyorsunuz gözünüzden birşey kaçmamış %p. Haklısınız dediklerinizde.Ben f450 aliexpresten sipariş verdim. heyecanla ürünlerin gelmesini bekliyorum. Ama daha önce hiç quad yapmadım ama bu forumu okuduğumda içime yapma cesareti geldi :). Bu forumdan inanın çok faydalandım. Bu forumda emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ederim.