Tanışma

Nedim

Yeni Uye
Ben Nedim Yıldırım.
Istanbul 44 yaş. Modelciliğe yeni başladım. Kızıma beraber keyifli zaman geçiriyoruz. Model uçaklarla ilgileniyorum. Sahip olduğum model Atalar modelden lastik motorlu sarp modeli. Tecrübem yok sadece bahsettiğim uçağın kitini yaptım onu uçuruyorum. Forumu internette arama yaparken buldum.

Tanışma

Hosgeldiniz Nedim Bey :)

Uçak konusunda da forumumuzda oldukça doyurucu bilgiler mevcut :RCKolik:

Tanışma

Nedim bey hoşgeldiniz , keyifli forumlar........... :saygilar:

Tanışma

Nedim bey hoşgeldiniz zehiri ucundan acıcık almışsınız :halay:

size 1 ay kadar müsaade, çünkü forumdaki konuları araştırdıktan sonra lastik kesmeyecek en azından bir epo uçak sahibi olacaksınız gibi geliyor bana :)

keyifli forumlar dilerim.

Tanışma

Nedim' Alıntı:
Ben Nedim Yıldırım.
Istanbul 44 yaş. Modelciliğe yeni başladım. Kızıma beraber keyifli zaman geçiriyoruz. Model uçaklarla ilgileniyorum. Sahip olduğum model Atalar modelden lastik motorlu sarp modeli. Tecrübem yok sadece bahsettiğim uçağın kitini yaptım onu uçuruyorum. Forumu internette arama yaparken buldum.

hoşgeldiniz Nedim bey formu araştırdıkça modelcilik hevesi dahada kaplıyacağını düşünüyorum :RCKolik: :halay:

Tanışma

Merhaba Nedim bey. Hoş geldiniz foruma,bugün lastikli yarın elektirikli model bir de bakmışsınız yakıtlı modellerin için de bulmuşsunuz kendinizi. %p Bu hobi kara delik misali

sonu olmayan,zevkli bir uğraştır. :saygilar: Keyifli forumlar dilerim. :RCKolik:

Tanışma

Merhaba nedim bey, hoşgeldiniz! Aslında en doğru yerden, ama en uzun yoldan başlamışsınız! %p Başladığınız yer bu işin ABC'sidir ve sanıldığı kadar basit değildir. Gençliğimde benim de bu işlere başlayışım lastik motorlu serbest uçuş modelleri ile olmuştur. Hadi bakalım, her ne kadar adımız "RC"kolik olsa da, neden serbest uçuş bulunmasın?