tanısma

EMPLOYER55

Yeni Uye
tanısma:
merhaba ben samsun merkez den mustafa yasım 37 tabelacıyım reklam işleri bunun yanı sıra cnc router var dükkanda onla genelde köpükten raptor yak54 kesiyorum maddi olarak harcama yapamıyorum elimde fazla bişe yok ama bu hobby de yapmak istiyorum

tanısma

Aramıza hosgeldiniz Mustafa Bey :thumbup: Bu hobi ne yazık ki tam bir maddiyat canavarı :-\

tanısma

Mustafa bey hoşgeldiniz , dediğiniz gibi bu hobi maddi güç işi , aynı zamanda , boş vakit de gerektiriyor.5 liralık köpük maliyeti olan bir modele de , elektroniğini takınca 100-150 lira gidiveriyor :laugh:.Bu hobinin güzel yanlarından birisi de sabrı sınaması.Sabırlı olmayan zaten amacına ulaşamıyor.Geç olsun , pahalı olacağına ucuz olsun , sonuçta mutlaka cebinize göre ve emeğinize göre bir modeliniz oluyor. :saygilar:

tanısma

Hoşgeldiniz Mustafa Bey,

Bu hobinin ve malesef birçok hobinin en zor tarafı bu maddiyat kısmı. :( Ama istekli olduktan sonra insan imkanlar elverdikçe birşeyler başarabiliyor bence. :thumbup:

Keyifli forumlar. :saygilar:

tanısma

Mustafa bey, merhaba:)

Malesef arkadaşların'da değindiği gibi bu hobi, resmen maddiyat canavarıdır. Fakat bu işe bir defa gönül verdinizmi yeteri kadar bir bütceyle kendinize yeni başlama

adına bir model edinip, başlıyabilirsiniz :saygilar: Tekrar foruma hoşgeldiniz :RCKolik:

tanısma

Hoşgeldiniz foruma :) Bu hobi ucuz olsa çok güzel olur ama para yiyen bir hobiyle uğraşıyoruz :( Benim 1 yıl oldu herhalde bu hobiyle uğraştığım zaman, 500 tl gitti. Ben öğrenciyim çok para ayıramıyorum bu işe. Öğrenci olmayan helikopter kullanan abilerimi düşünemiyorum kaç 500 harcamıştır onlar :D