Tanışma

Erhan Aktunç

Yeni Uye
İlgi Alanı
Heli
Merhaba Ankara’dan Erhan Ben. Rc helikopter satın alarak bu hobiye başlamak istedim. Süreç içerisinde üstadların tecrübesinden faydalanmak isterim.Herkese iyi seneler

Adınız / Soyadınız
Erhan Aktunç
Nereden Katılıyorsunuz
Ankara
İlgilendiğiniz Model
Helikopter
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
Hayır
Merhaba Ankara’dan Erhan Ben. Rc helikopter satın alarak bu hobiye başlamak istedim. Süreç içerisinde üstadların tecrübesinden faydalanmak isterim.Herkese iyi seneler
merhabalar , yaş hariç herseyi belirtmişşsiniz :)

Öncelikle bende merak ettiklerimi sorup birkaç yorum yapıyım.
ilk olarak hobiye ve foruma hoş geldiniz , Daha öncesinde RC model tecrübeniz varmı yok mu ? nerden ögrendiniz mesela RC helikopteri ?
RC heli tecrübeniz varmı ?

RC helikopter hobisinde fazlasi ile şu 4 şeye ihtiyacınız olucak , dolar , zaman , Arge ( araştırıp - kendinizi geliştirme teknik ve rc pilotaj olarak ) , sabır
En Zor olanı en sondakilerdir :saygilar:

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari
merhabalar , yaş hariç herseyi belirtmişşsiniz :)

Öncelikle bende merak ettiklerimi sorup birkaç yorum yapıyım.
ilk olarak hobiye ve foruma hoş geldiniz , Daha öncesinde RC model tecrübeniz varmı yok mu ? nerden ögrendiniz mesela RC helikopteri ?
RC heli tecrübeniz varmı ?

RC helikopter hobisinde fazlasi ile şu 4 şeye ihtiyacınız olucak , dolar , zaman , Arge ( araştırıp - kendinizi geliştirme teknik ve rc pilotaj olarak ) , sabır
En Zor olanı en sondakilerdir :saygilar:
Merhaba teşekkür ederim. Yaşım 37 hocam. Daha önce hiç tecrübem olmadı. Yeğenim bir arkadaşından minik helikopter görmüş. Onun için oyuncak araştırırken bir anda kendimi bunun içinde buldum:) Bir baktım uçuk kaçık modellere bakıyorum. Bir kaç video izledim. Dedim ben yaparım bunu. Öncelikle simülasyonda başlayacağım. İnşallah gerçek uçuşa geçtiğimde kaza bela olmaz. İçim gider o kadar para harcayıp pert olduğunu görürsem. Yurt dışından bir arkadaşa getirteceğim. $ demişsiniz. Harcayacağım mecbur. Tabi kafamdaki modeli oluşturmam da sürer biraz. Toplayana kadar da simülasyonda zaman harcarım diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari