Tanışma

Berat

Yeni Uye
İlgi Alanı
Uçak
Merhabalar benim adım Berat Erçin bu hobiye başlayalı 1 yıl oldu şu zamana kadar drone harici bir şey uçurmadım ( aslına bakarsanız bir model rc uçak tasarladım ürettim fakat tam anlamıyla uçuramadım).Böyle bir forumun varlığı ve insanların bir arada sorunlara çözüm buluyor oluşu dikkatimi çekti.Ben mühendislik öğrencisiyim aynı zamanda Haydarpaşa teknikten elektrik elektronik mezunuyum.20 yaşındayım.Herkese kırımsız uçuşlar dilerim...

Adınız / Soyadınız
Berat Erçin
Nereden Katılıyorsunuz
İstanbul / Karabük
İlgilendiğiniz Model
Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
1 yıl
  • Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Berat hoş geldin.
Drone ile uçak çok farklıdır.
Tasarlayıp "tam anlamıyla uçuramadığın" model nasıl birşeydi, ki?
Nedenlerini ilgili başlıklar altında konu açıp yazarsanız ne yanıtlar alma şansı var.

Moderatör tarafında düzenlendi:
cenna 182 modelinin bir benzerini fakat oran ve hesaplarının tamamen bana ait olduğu elektronik devre ve baskısı uzaktan kumandası ve diğer elektronik aksamını bunun yanı sıra bu elektronik aksamı yöneten ana devrenin yazılımını ben yazdığım bir model ürettim fakat motorda kendi kendine gaz verme sorunu oluştu (1 kere düşüş yaşadım) şuan sorunun esc mi yoksa motorda mı olduğunu araşırmaktayım.

kardeşim esc veya motorda çok nadir sorun çıkar kendin kod yazdıysan kodlarını gözden gecir derim

Kodlamada hiç bir sıkıntı yok motoru alıcı vericisiz şekilde kontrol ettiğimdede aynı sıkıntı mevcut sizce esc mi motor mu bozuldu ?

Kodlamada hiç bir sıkıntı yok motoru alıcı vericisiz şekilde kontrol ettiğimdede aynı sıkıntı mevcut sizce esc mi motor mu bozuldu ?
yapı olarak esc ler bozulmaya motorlardan daha müsait yedek esc niz varsa kontrol.edin

Yedek bir esc veya motorda elimde bulunmamakta başka bir yol ile test edebilme şansım varmı ?