Tanışma

merve

Yeni Uye
Merhabalar ben Merve Diyarbakırlıyım kısa zamandır bu hobiyle uğraşıyorum öyle araştırma yaparken tesadüf rastladım siteye. Diyarbakırda öğretmenlik yapıyorum. uğraştığım model türü de vtol sistemi yani dikey iniş ve kalkış yapabilen model uçak ama dediğim gibi yeniyim bu hobide öyle çok bir bilgim yok öğreniyorum :)

Tanışma

Hoşgeldiniz :saygilar:
Aramızda kadın üyelerinde bulunduğunu görmek ayrı mutluluk oluyor.
Başarılar diledim. :RCKolik:

Tanışma

hoşbulduk:) Doğru kadın üyeler sanki pek yok ya da ben rastlamadım umuyorum ki artacak:)

Tanışma

teşekkür ederim hoşbulduk:)

Tanışma

merve hanim hosgeldiniz bir bayanin model ucak hobby ile ugrasmasini duymak cok guzel bende hobby konusunda esimden buyuk destek goruyorum modelleri beraber kesip birlestirip kapliyoruz elinizdeki modelin varsa resimlerini paylsirsaniz burda herkez destek verecektir

Tanışma

Teşekkür ederim:) Yani başta da belirttim yeni olduğum için ilk biraz olumsuz denemeler yaşadım uçak da özellikle inişlerde daha fazla hakimiyet sağlayabilmek için vtol sistemi ile uğraşmaya başladım yani benim için bir nevi öğrenme ve geçiş aşaması gibi olacak ama tabi vtol de de birçok sorun yaşıyorum otomatik pilotunda ilgilenen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa da çok mutlu olurum... Kafamda yapmak istediğim de çok şey var yani burda bulunan birçok arkadaş zaten yapmış ve şu an da uğraşıyorlardır da ilerleyen zamanlarda o konularda da yardımcı olacaklarına inanıyorum ama dediğim gibi şu an vtol de yaşadığım sıkıntıyı atlattıktan sonra diğer aşmaları geçmeyi düşünüyorum :)
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol