Tanışma

Alper9158

Yeni Uye
Adı : Alpertunga
Soyadı : CEYLAN
Nereden : Kayseri
Mesleği : Uçak Bakım ve Tasarım
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : Hepsi
Var ise Modelcilik Tecrübeniz:4 yıl

Merhabalar Rc kolik ailesi forumunuzu bi süredir takip ediyorum ve sonunda katılmaya karar verdim. Kısaca Kendimi tanıtayım Erciyes Üni. Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesinden mezunum. Şu an da aynı üniversitede hava aracı tasarımı üzerine yüksek lisans yapıyorum. Modelcilikle tanışmam lisans döneminde çeşitli projeleri uygulamaya dökerken model üretim ve tasarımıyla ilgili ihtiyaçla başladı. Ben de bu projelerin sadece kağıt üstünde kalmaması için model öğrenmeye karar verdim, tabi sadece iş için değil hobi olarak ta modelciliğe aşık oldum. Şu anda hem hobi amaçlı modelllerle uğraşıyorum hem de üniversitenin İHA projelerinin tasarımında ve üretiminde yer alıyorum. Tasarımla ilgili kendimi ne kadar geliştirirsem geliştireyim modelciliğimin hala yetersiz seviyede olduğunun farkındayım bu forumda tecrübelerinizden ve fikirlerinizden yararlanmak istedim. İnşallah ilerideki büyük proje ve organizasyonlarda sizleri de kayseriye davet etmek isterim.

Tanışma

Hoşgeldin Alpertunga. İnşallah ilerleyen günlerde bir RCkolik Kayseri buluşmasında yüzyüze tanışma imkanımız da olur %p