Tanışma

dronex

Yeni Uye
Merhabalar. Ben Atakan .. 37 Yaşındayım.. Bursada yaşıyorum..

Naza m V2 kontrolcüye göre bir drone toplamak istiyorum.. Foruma bu sebeple üye oldum sizlerin bilgilerinden yararlanmak istiyorum..
Kendi bildiğim konularda da da sizlere paylaşımlar yapmak istiyorum. Kendim Elektronik üzerine uzaktan kontrol sistemleri üzerine Ar-ge yapmaktayım..

Drone konusunda yabancıyım..
Sadece Kendime Naza m v2+ GSP olan bir kontrolcüyü seçtim ve buna uygun motor ve ESC seçimi için sizden yardım rica ediyorum..
aslında Kumanda ve Gimbal ve kamera içinde yardımlarınızı isteyeceğim..Drone konusunda hiçbir bilgiye sahip değilim..

Tanışma

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Aramiza hosgeldiniz Atakan bey :RCKolik:
Hoş bulduk Mehmet Bey.. acaba sorularima ve ihtiyaç duyduğum bilgilelere buradan devam edebilirmiyim..

Tanışma

Atakan ULUSOy' Alıntı:
Hoş bulduk Mehmet Bey.. acaba sorularima ve ihtiyaç duyduğum bilgilelere buradan devam edebilirmiyim..
Atakan Bey,

Burası Tanısma bölümü ve burada teknik soru sorulması pek de uygun olmuyor.

Sorunlarınızı ilgili bölümlerde sormanız daha şık olacaktır. Fakat forumdaki düzeni koruyabilmek amacına soru sormadan önce eski paylaşımlara bakmakta fayda var.
Bunun için öncelikle INDEKS sayfalarına bir göz atın. Üst menüde bulunan ARA butonu ile size yardımcı olacaktır.

Şayet benzer soru / konu yok ise de ilgili bölüme yeni konu açarak sorabilirsiniz :saygilar: