tanışma

ucmakiyidir

Yeni Uye
selamlar arkadaşlar böyle bir forumun olması bu camia açısından çok önemli başlatanlara ve sürdürenlere teşekkür ederim. şimdilik istanbuldayım saygılar

Adı : yunus
Nereden : mersin
Mesleği : öğrenci
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : helikopter
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: 4 kanallı modeller toplamda 2 saat kadar 6 kanal model
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : internetten
Kullandığım Model(ler) : walkera w911 az biraz align450

HOSBULDUK SEVGİLİ FORUM ÜYELERİ İSTANBULDAKİİİ HELİCİLERLE İRTİBATA GEÇMEK İSTERİM ÖNEREBİLECEĞİNİZ KİMSE VAR MIDIR ACABA ????????

BU ARADA AROS PORTOS ABİLERDEN MESAJ GELDİ ARAMİS VE DARTANYAN ABİLERİMİZDEN DE MESAJ BEKLİYORUM :laugh:)))

tanışma

Ne yazik ki Istanbulda kalan helicilerin hemen hemen hepsi ozel uyelik gerektiren kuluplerde ucus yapiyorlar :-\

tanışma

BU DURUMDA BEN BİRAZ "ALONE DANCE" YAPMAK ZORUNDA KALIYORUM GALİBA :-\ :-\

tanışma

OLUR DA BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN TANIŞMAK İÇİN BİRİ ÇIKARSA BANA YÖNLENDİREBİLİRSİNİZ AMA :yuppi:
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER :thumbup:

tanışma

Yunus hoşgeldin :saygilar:

Sent from my iPhone using Tapatalk

HOSBULDUK RC KOLİK ÇİLER BEN DE ARANIZA YENİ KATILDIM ŞU TREX 450 SORUNUMU ÇÖZEBİLİRSEM HOBİ HAYATIM KALDIGI YERDEN DEVAM EDEBİLİR YARDIMCI OLABİLECEK OLAN VAR MI ACABA ???

tanışma

Yunus öncelikle rica etsek küçük harfle mesajlarını yazabilir mısın?

Simdi yardım diyorsun ama sorunun ne ondan bahsetmiyorsunuz. Kaldı ki forumda istediğin her sey hatta fazlası mevcut. Istersen öncelikle o konulara bir goz at bakalım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

tanışma

hoşbulduk değerli arkadaşlar abiler kardeşler :halay:

mehmet abimizin dediği gibi sorunumdan bahsedebilirsem daha açık olacak herşey ama ilk başta önerildiği üzere forumu biraz inceleyeceğim ve halledemezsem siz değerli abilerimize danışacağım özellikle "mehmet abi" galiba kurucu üye sensin :) saygılar :saygilar: :saygilar: