Tanışma

trk2016

Uye
Merhabalar,

Adı : Murat
Soyadı : YILMAZ
Nereden : İst / Pendik
Mesleği : Elektrik ve Elektronik Teknikeri
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz : Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: Daha önceleri oyuncak sınıfındaki bi kaç helikopter ile başladım.
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : İnternet üzerinden araştırmalar yaparak.
Kullandığım Model(ler) : Cessna 182 ( Yapım aşamasında )

Tanışma

Merhaba Murat Bey,

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Anladığım kadarı ile uçak konusunda yenisiniz. Bu nedenle fırsat buldukça şu konuya mutlaka bir göz atın ;)

İmalat aşamasında Cessna 182 ile uğraşıyorum demişsiniz ama ilk model olarak uçurmak için doğru bir model olmadığını hatırlatmış olayım. Detaylar için.

Tanışma

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Merhaba Murat Bey,

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Anladığım kadarı ile uçak konusunda yenisiniz. Bu nedenle fırsat buldukça şu konuya mutlaka bir göz atın ;)

İmalat aşamasında Cessna 182 ile uğraşıyorum demişsiniz ama ilk model olarak uçurmak için doğru bir model olmadığını hatırlatmış olayım. Detaylar için.

Merhaba Mehmet bey,
Bilgilendirme ve paylaşım linkleri için teşekkür ederim. Cassna model başlangıç için uygun olmadığını çok kez bu forum ve başka forumlarda okumuştum. Fakat genede duruşu ve benim inadım bunu yapmama tahrik etti.
Bunun yanında strafordan başlangıç için uygun bir model yapmayı da düşünüyorum. bunun için hala uygun model planı arıyorum :)

Tanışma

Şimdiden hoşbulduk ali ve türker bey

Tanışma

Hoş geldiniz Murat bey. :saygilar: :RCKolik:

Konu: ;)

Plan:

Tanışma

Hoşgeldiniz murat bey

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tanışma

Özkan Çıkıkçı' Alıntı:
Hoşgeldiniz murat bey

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoş bulduk özkan abim. İşte hobi ile ilgili bilgilerini esirgemediğin için tekrar çok teşekkürler.