Tanışma

Kaspet

Şimdilik çaylak
Ben Gürkan içöz, Istanbul Kartalda oturuyorum tuzlada bir döküm dabrikasında postabaşıyım, daha önce 4 kanal v911 kullandım ve büyük bir modelr geçmek istediğim içinde Trex 450 3d aldım pilotluğuma güveniyorum ama ayarkonusunda sıkıntılarım var, zamanla sıkıntıları sizin yardımlarınızla çözeceğime inanıyorum şimdiden teşekkürler.

Tanışma

Hoşgeldiniz Gürkan Bey,

V911'le kazandığınız pilotaj ise eğer güvendiğiniz acele etmeyin derim. Aldığınız modelin ayarlarını yapabilseniz bile kırmadan uçurma şansınız neredeyse yok denecek kadar az. Hatta Allah korusun kendinize ve çevrenize istemeden zarar bile verebilirsiniz. :rolleyes:

Benim size tavsiyem öncelikle bir simulatör kurarak gerçek anlamda pilotaj kazanmaya başlamanız ve yakın çevrenizdeki modelcilerle tanışıp buluşmalara katılmanız yönünde olur.

Forumda " Yeni Başlayanlar " bölümündeki konular da tahmin ediyorum çok yardımcı olacaktır. ;)

Keyifli forumlar. :saygilar:

Tanışma

Gürkan bey hoşgeldiniz. Vxx konusunda Türker abi ye katılıyorum. Ben de aynı model ile başladım bu hobiye sonrasında 6 kanala geçince epey zorlandım. Aşağıda konuyla ilgili önceden açtığım konuyu görebilirsiniz. Keyifli forumlar :saygilar:

https://www.rckolik.com/phoenix-50-helicopter-active-flybarbarless-ozelligi-t11515.0.html;msg121884#msg121884

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tanışma

Aramıza Hoşgeldiniz Gürkan Bey

Tanışma

hoşbulduk teşekkür ederim