Arkadaslar merhabalar;
Uzun zamandır kendi çapımda nitrolu araçlar kullanıyorum.Ancak havadan görüntü almanın cazibesiyle FPV ye merak saldım.Drone mi,zagi mi derken tavsiye üzerine başlangıç için bixler 3 aldım (sadece uçak,motoru,servoları ve esc si var,sıfır kapalı kutu aldım)
Elektrikliler hakkında pek bir bilgim yok.Amacım önce kumanda ve pil alıp uçmayı öğrenmek,daha sonra adım adım FPV ekipmanlarını donatmak.Ama dediğim gibi bu konuda ne alınır ne işe yarar pek bi bilgim yok,öğrenme aşamasındayım.
Yardımlarınıza ihtiyacım olacak.Şimdiden herkese teşekkür ederim.
İyi akşamlar.
Adı : Mustafa
Soyadı : Gökçen
Nereden : izmir
Mesleği : Satış,pazarlama
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : FPV ye başlamak istiyorum.
Var ise Modelcilik Tecrübeniz:nitrolu arabalar
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Arama motoru
Kullandığım Model(ler) :hpi trophy 5.9,savage 4.6, hpi rs4,kyosho vs.
Uzun zamandır kendi çapımda nitrolu araçlar kullanıyorum.Ancak havadan görüntü almanın cazibesiyle FPV ye merak saldım.Drone mi,zagi mi derken tavsiye üzerine başlangıç için bixler 3 aldım (sadece uçak,motoru,servoları ve esc si var,sıfır kapalı kutu aldım)
Elektrikliler hakkında pek bir bilgim yok.Amacım önce kumanda ve pil alıp uçmayı öğrenmek,daha sonra adım adım FPV ekipmanlarını donatmak.Ama dediğim gibi bu konuda ne alınır ne işe yarar pek bi bilgim yok,öğrenme aşamasındayım.
Yardımlarınıza ihtiyacım olacak.Şimdiden herkese teşekkür ederim.
İyi akşamlar.
Adı : Mustafa
Soyadı : Gökçen
Nereden : izmir
Mesleği : Satış,pazarlama
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : FPV ye başlamak istiyorum.
Var ise Modelcilik Tecrübeniz:nitrolu arabalar
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Arama motoru
Kullandığım Model(ler) :hpi trophy 5.9,savage 4.6, hpi rs4,kyosho vs.